tiistai 1. helmikuuta 2011

Ahkerana

Vaikka viikonloppu näytti aika vauhdikkaalta, niin ollaan täällä oltu hommissakin! Huomenna täytyy palauttaa aika iso individuaalinen koulutyö, ja sitä olen kirjoitellut sormet kuumana näppäimistöllä. Nyt alkaa jo pahemman kerran tökkiä kaikki mikä koskee Amerikan viinimarkkinoita, eikä tekstistäkään meinaa millään muodostua sellaista kuin haluaisin.


Tiedän kuitenkin, että tämä olisi tällä erää viimeinen projektityö, joka antaa vähän motivaatiota. Samoin kämppis, joka vieressä kyttää etten seikkaile liikaa netissä ja istun koko ajan koneen ääressä ankä haahuile kämpässä. Koulua on jäljellä vielä kauhistuttavat muutama viikkoa, jonka jälkeen pitäisi aloittaa työharjoittelu. Tämä onkin seuraava projekti, jonka parissa pitäisi jatkaa etsintöjä, heti kun olen saanut muotoilluksi viimeisen lauseen raporttiini. Nyt takaisin työn pariin heippa!

3 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Moi, ihana uusi blogilöytö :)

Olen lähdössä huhtikuussa Marseilleen, osaisitko tietämättömälle väsätä jonkinmoisen listan hyvistä kirpputoreista?

Yellow Lizard kirjoitti...

Mun blogissa ois sulle yksi juttu ;) http://kauniskameleontti.blogspot.com/2011/02/syvemmalle-metsan-siimekseen.html

Ella B kirjoitti...

Hei Reeta, kiva kun löysit tänne, vaikka viime aikoina on ollut vähän hiljaista! Vakituisia kirpputoreja ei hirveästi Ranskassa ole, vaan kaupungit järjestavät päivänmittaisia kirppareita keväällä ja syksyllä. Ihan Marseillen keskustassa on yksi Emmaus-liike (rue de colbert, Centre BOursen takana) ja tässä osoite johon päivittyy päivittäisiä kirppareita: http://vide-greniers.org/agendaDepartement.php?departement=13

Yellow Lizard, ei voinut tulla parempaan aikaan, kiitos! Vastauksia voi joutua hieman odottelemaan tosin...