keskiviikko 20. toukokuuta 2009

uusi


Uusi työ, uudet kuteet! Aloitin maanantaina uudessa työpaikassa, ja kun sitten oli aurinkoinen iltapäivä edessä ensimmäisen koitoksen jälkeen, lähdettiin shoppailemaan hennesille ja nauttimaan terassien antimista.


Kummasti löytyi taas muutama artikkeli, jota täytyi mennä oikein sovittamaankin. Kokeilin tuollaisia tämänhetken haaremihousuja, vaikka en oikeastaan edes tykkää niistä. Aika kivoilta tuntui, mutta eivät silti lähteneet mukaani, varsinkaan 39,90 euron hintalapulla.


Sen sijaan löysin mekon!! Minusta näytän vähän joltain Finnairin lentoemännältä, mutta tuo sininen väri jotenkin miellytti silmää.

Olen nyt jo osittain viikonlopun vietossa, sillä toinen työpaikka pitää "sillan", eli sulkeutuu perjantain välipäiväksi. Leipomo on auki huomennakin, ja minun täytyy tietysti töihin. Perjantaista maanantaihin olen lomalla ja lähden matkalle! Tämä on mr.n synttäriylläri. Olen yrittänyt olla tuhlaamatta, sillä rajan toisella puolella tututkin merkit, kuten zara ja mango, ovat halvempia. Vielä kun sinne ehtisi jotenkin huomaamatta, kun ei kuulu toisen lempiharrastuksiin...

Ei kommentteja: