keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Syksyn alku

Tässä eilisen asu. Vaikka oli jo! syyskuun ensimmäinen päivä, täällä on vielä aika lämmintä. Aurinko paistaa kuumasti, mutta myös viileämpi mistral alkaa puhaltaa...Tätä sääilmiötä vastaan taistellakseni, päätin nostattaa mielialaa kesäisellä asulla ja laitoin uuden hameen, jonka ostin viime viikonlopun matkalta.


Mulla on pitänyt olla postattavana yhtä jos toista matkakertomusta, mutta pakollinen ja epätoivoiseksi pian yltyvä asunnonmetsästys vie kaiken aikani tietokoneella. Ehkä pian voin jo huokaista helpotuksesta, mutta sitä odotellessa...

2 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

heippa,
olet palannut matkaltasi! toivottavasti virkisti mieltäsi.
kirjoiteltiin jokin aika sitten täällä päin asuvista suomalaisista ja ohjasin sut nettisivuille, jotka eivät kuitenkaan kummemmin päivity tällä hetkellä.
jos haluat syksyn tullen olla yhteydessä suomalaisfriiduihin aixissä ja mahd. olla mukana heidän tapahtumissaan, laitan sähköpostiisi osoitteen eräälle heistä.
hyvää syksyn alkua ja terkkuja Arlsein kupeesta,
airelle

Ella B kirjoitti...

Hei, sain viestisi kiitos. Olen huomannut myös että sivuilla ei ole kauheasti toimintaa, joten tämä kiva saada muitakin yhteystietoja. Josko ehtisin jonkinlaiseen toimintaan mukaan tÄssä vielä syksyn aikana...