perjantai 11. syyskuuta 2009

Uusi tukka

Eilen kävin parturissa leikkaamassa kesätukan vähän myöhässä. Eli pituutta tuli hieman pätkäistyä. Ja tietysti tämä on oikein kiiltävä ja ojennuksessa, kun herra parturi sen laittoi niin kauniisti.

Tässä päivän asu, laitoin pienet korkkarit perjantain kunniaksi. Etuhuitula on heivattu kuitenkin edelleen sivulle pienellä kukkasella.


Olen myös ilmeisesti innostunut uuden laukun etsinnästä viime aikoina, sain synttärilahjaksi tämän mustan laukun, joka on tosi kivan tuntuista pehmeää mustaa nahkaa.

Itse kävin pikaisesti pyörähtämässä Mangossa ja kuinkas kävikään! Löysin laukun, joka kuuluu kategoriaan "niin ruma että on hieno".

5 kommenttia:

Pippuri kirjoitti...

Hei Ella!

Löysin sinun blogisi vasta vähän aikaa sitten, ja ajattelin nyt jättää myös terveiset! :)Olisi kiva kuulla, miten päädyit Ranskaan (en ainakaan vielä löytänyt siitä postausta) ja mitä siellä oikein teet.

Paljon terveisiä Milanosta!

P.S. Nuo kengät ovat aivan ihanat! :)

La Petite kirjoitti...

Tosi kivat tuli hiuksista! Lyhyt sopii sulle, itsekin oon ajatellut vähän samaa pituutta jo jonkin aikaa mutta en vielä oo uskaltanut pätkäistä, identiteettikriisi varmaan seuraa :D

Ella B kirjoitti...

Hei Pippuri, kävin myös katsomassa omaa blogiasi:) Lähdin tänne Ranskaan kirjoitusten jälkeen opiskelemaan kieltä ja sitten jäin. Aloitin opiskelut seuraavana vuonna yliopistolla ja nyt olen ollut pari vuotta töissä täällä Marseillessa. Vielä ensi viikko töitä jonka jälkeen jatkan taas opintoja, mutta tällä kertaa Bordeaux'ssa. Ja oikeassa olet, en ole tästä aiheesta mitään postausta tehnytkään.

Kiitos La Petite, tein ennen leikkausta töissä pienen gallupin eikä oikein kukaan ollut lyhyen tukan kannalla, mutta tuloksen nähtyään kehuja on vaan tullut. Mulla on tosin jo ollut ennenkin lyhyempää mallia, ettei ihan mikään shokki ollut:)

Johanna kirjoitti...

Bongasin sinut La Petiten blogista ja lueskelin tässä vähän vanhoja postauksiasi. Jäänpä lukemaan jatkossakin, elämä Ranskassa vaikuttaa ihanalta :) Miten olet muuten sinne päätynyt ja oletko siellä ihan jäädäksesi?

Ella B kirjoitti...

Tervetuloa Johanna, niin onhan se ihanaa joskus ;). Lähdin kirjoitusten jälkeen opiskelemaan kieltä ja sen jälkeen opiskelemaan. Kai tänne on aika jämähtänyt...ei nyt justiin tulisi mieleen palata Suomeen, ehkä sitten joooskus.