sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Raskas työ raskaat huvit

Tällä viikolla on riittänyt juhlittavaa, keskiviikkona oli koulun oppilaskunnan järjestämä soirée ja perjantaina synttärit. Onhan se ihan mukavaa vaihtelua kaiken kouluhommien väliin, vai pitäisikö sanoa, että kouluhommat on vaihtelua kaiken juhlimisen väliin?


Synttärihössötys alkoi jo torstai-iltana ja jatkui vielä siinä vaiheessa kun itse painuin pehkuihin. Perjantai-iltaan mennessä kämppä oli muuttanut muotoaan juhla-asuunsa.


Tarjoiltavat olivat ruhtinaalliset ja uskomattoman hyvää, kaikki oli tehty itse tomaattikastikkeesta, hummuksesta ja sangriasta lähtien. Ruokaa jäi myös tosi paljon yli. (Nim. tässä samalla näitä buffettarjoiltavia naposteleva)


Päivänsankari ei halunnut ilmeisesti paljastaa ikäänsä joten vuodeksi valittiin 4202 Oreo-tiramisulla tarjoiltuna.

Ja viimeinen viikon kohokohta: testasin vihdoin uusia saappaita! Löysin kaiken roinan keskeltä suojasuihkeen, joten pääsin kokeilemaan kenkiä. Päivän asu-kuvia ei taida hetkeen tulla, kun ei ole yksityistä kuvaajaa enää käytössä. Kokeilin vähän tämän peilin kanssa ja no, paranneltavaa vielä riittää...

Ostin eilen myös joulukalenterin, en voi uskoa, että parin päivän päästä alkaa joulukuu! Käytiin eilen virittäytymässä joulutunnelmaan ja siitä kuvia myöhemmin. Nyt koulujuttujen pariin.

Ei kommentteja: