maanantai 11. tammikuuta 2010

Talven viimaa vastaan

Nyt kun en voi pukea päälleni sitä âidin turkkia, täytyy tyytyä tähän viime talven talvitakkiostokseen, joka on yleensä riittänyt talven viimoihin. Nyt alkaa vähän tuulla läpi, ei ole mitään karvavuorta näissä ranskalaisissa talvitakeissa.


Kuvat on muuten Marseillesta 20.12, siellä oli silloin tosi aurinkoinen sää ja ajatella että seuraavana päivänä olin jo lumisessa Suomessa. Voisin kyllä fiilistellä tätä joululomaa aivan loputtomiin, varsinkin alussa ärsytti kovasti palata Ranskaan ja nyt työtaakan alla ei oikein ehdi fiilistellä mitään.


Toivoisin että tännekin tulisi taas lunta, siis koko muu Ranska on varmaan lumen peitossa ja me saatiin vaan yhdeksi päiväksi!


Täytyy tästä alkaa hipsiä kouluun, pitää palauttaa yksi työ ja erityisesti alkaa valmistella sitä seuraavaa, joka pitäisi palauttaa jo perjantaina! Mun kalenterista alkaa loppua sivutkin, kun pitää niin kirjoitella juttuja ylös ja silti aina unohdan...Onneksi loppuviikosta on tiedossa loppiaistortun mässääminen kämppisten kanssa!

3 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Terveiset täältä lumisen loskoisesta Pariisista jossa lunta on ollut jo ihan tarpeeksi ! Olisihan se ihan kivaa jolleivät laittaisi tuhottomasti suolaa ; nyt on vain yhtä bouillabaisse-sotkua...

=)

MaaMaa kirjoitti...

Nätti takki! Sopii hyvin tuollaiselle vaalealle. Mulla siinä ois varmaan heti suklaatahra tms ;D

Meiltä lumet suli ONNEKSI, oli aivan kamala kaaos monta päivää!

Terkkuja Dublinista :)

Ella B kirjoitti...

Maurelita, on varmaan joo kivaa mössöä, täällä suli kaikki iltapäivään mennessä niin suolaakaan ei tarvinnut hirveästi heitellä. Nyt aurinko paistaa ja oon ihan että, en mä mitään kevättä vielä halua! Antaa tulla vaan lunta ja talven taikaa! :)

MaaMaa, katselinkin blogistasi lumikuvia ja luin kerrontaasi "hankaloituneesta" liikenteestä. Kyllä varmaan kaaosta piisasi!