perjantai 15. tammikuuta 2010

Tammikuussa

Kaikenmaailman hommaa on piisannut. Tuntuu, että ei ehdi oikein mitään tehdä, kun koko ajan täytyy stressata palautettavien ryhmätöiden ajastamisesta ja siihen ympätä vielä oikeatkin työt. Ja niin kuin siinä ei nyt olisi kaikkea, niin kaikenlaisia pieniä tai suuria asioita on tullut hankaloittamaan elämää, suurimpana Twingon ruttaantuminen ja (ehkä) pienimpänä kameran hävittäminen. Eli tässä kuvituksena toimii nyt sitten joulun ajan kuvia Marseillesta.


Lisäksi näyttää nyt siltä, että helmikuun lopusta on taas muutto edessä, kun lähden suorittamaan työharjoittelua etelämpään täältä sadealueelta. Ekaksi täytyy kuitenkin löytää varmuudella se paikka, käydä uudella onnella esittäytymässä ja sitten etsiä parin viikon sisällä uusi kämppä ja edelliseen uusi asukki.

Kyllä aika on mennyt ihan huomamatta ja koulukavereiden kanssa ollaan pohdittu, että uskomatonta, nyt yhtäkkiä tullaankin näkemään seuraavan kerran vasta lokakuussa ja luokassa, johon on tullut paljon muitakin, uusia opiskelijoita. Ja siinä ennen on kesä ja mitähän taas tuleekaan tapahtumaan tämän seuraavan puolen vuoden aikana?


Tässä muutosten äärellä tulee näköjään vähän nostalgisena pohdittua tätä Bordeaux'n aikaa ja kaikkia ihania ihmisiä, joita on ehtinyt tavata, vaikka ensi vuodeksi tulenkin takaisin!

1 kommentti:

MaaMaa kirjoitti...

Tsemppiä työharjoittelupaikan lukkoon lyömisessä ja asuntojutuissa! Tuollainen on kyllä stressaavaa aikaa, muutto yms... Mullakin alkaa stressi vähän jo nousta huhtikuun muuttoa miettiessä; ollaan jo aloitettu tavaroiden läpikäyminen, mitä ottaa mukaan ja mitä heittää pois yms.

Tsemppiä siis, vielä uudelleen ja paljon terkkuja!