maanantai 10. lokakuuta 2011

Haasteita ja sillai


Olen ollut taas niin kauheasti menossa, että hyvä kun olen ehtinyt tulla kotiin nukkumaan. Alkuviikosta oli luonani vierailulla yksi hyvistä kavereistani, joka saapui Euroopan mantereelle työ-ja huvimatkalle ja siinähän sitten tuli vietettyä kaikki vapaahetket tutun kaveriporukan kanssa tai ainakin osan siitä. Muita oli hyvä muistaa puhelimella ja tuli siinä tavattua vähän uusiakin tuttuja. Siinä samassa rytäkässä vapaapäivänikin menivät illanistujaisissa, ravintolassa syömisessä ja tulin sitten auttaneeksi myös kaveriani muutossa. Hän latasi meille kaikki ylimääräiset kamansa joten nyt olohuonetta valloittaa kolme matkalaukullista vaatetta sun muuta ja jopa kaksi (!) lootaa kiinalaista ruokaa.

Loppuviikosta järjestettiin ravintolassa eräs tapahtuma, mutta olin niin väsynyt sinne raahautuessani etten edes muistanut ottaa kameraa mukaan. Nyt tänään on ollut kunnon lepopäivä, kerrankin (uskaltaako näin sanoa) on ollut harmaata joten olen vaan hengaillut kotona koko päivän. Ja ajatella kuinka viime sunnuntaina vietettiin koko päivä rannalla ja kävin vielä uimassakin...

Sain tällaisen kivan tunnustuksen ihanalta Cherryltä vähän aikaa sitten, johon nyt äkkiä ajattelin näpytellä jotain vastauksi. Muitakin tunnustuksia on tullut ja vastaan niihin ihan pian, luvattu!

  Tunnustukseen kuuluu vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tämä eteenpäin viidelle blogille.


1. Lempiruoka : parsakaali ja valkosipuli pannulla öljyssä paistettuna, äidin muusi, meidän entisen kokin pinaatti-papu-herneviritys ja lohisushit. Kaikki juustot erityisesti lämmin vuohenjuusto ja baskimaan kova vuohenjuusto kirsikkahillolla. Onkohan mulla nyt nälkä tai jotain...

2. Lempimakeinen: Pandan suklaarusinat.

3. Lempiluettava:  Hauskat ja jännittävät romaanit, englantilainen Glamour, suomalaiset naistenlehdet (tietty!) ja kaikki ranskalaiset juorulehdet. No,ostan mä välillä pari viiniaiheistakin lehteä.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Kirjoitella blogia ja välillä päiväkirjaa, jättää välillä vaikeaselkoisia viestejä keittiön pöydälle kämppiksille luettavaksi pienessä hiprakassa

5. Lempielokuva: Latasin vähän aikaa sitten Bridget Jones-elokuvat, kyllä naurattaa vieläkin. Muuten en niin kovasti ehdi katsella elokuvia...Vuokrasin kerran Suomessa yhden lottaelokuvan, jossa näyttelee se vaaleatukkainen tyttö ja se oli hyvä samoin Äideistä parhain.

Lähden tästä nyt nukkumaan, ojennan tämän kaikille niille ihanille blogeille jotka eivät ole vielä sitä saaneet! Sori en ole ehtinyt seuraamaan kaikkia ihan niin usein kun olisin halunnut!

2 kommenttia:

Stello kirjoitti...

Sait blogitunnustuksen (ei tarvitse jatkaa, jos olet jo osallistunut, eika tietty mikaan pakko muutenkaan - en vaan ehtinyt/jaksanut tarkistaa kuka on jo tehnyt ja kuka ei..) =)

Ella B kirjoitti...

Tosi kiva kiitos Stello, en muista itsekäÄn olenko jo sen saanut mutta mitä tuosta alan sitä rustaamaan ensi viikolla!