maanantai 26. syyskuuta 2011

Mekkoilua

En ole vieläkään taantunut syksyn tasolle vaan onneksi täällä säät jatkuu edelleen aika suotuisana. Viime aikoina on tullut silti osteltua mekkoja vähän niin kuin yli tarpeenkin. Onneksi jotkut ovat lähteneet palautukseen kauppaan...

 
Tämä pitsimekko on uusin ostokseni, jota tuli jo testattua jo eilisessä shamppanjailtamassa. Tämä näyttää kyllä paljooon paremmalta päällä toisin kuin tässä kuvassa, josta tulee mieleen joku mummomekko.

 
Muistaako joku rippikouluaikoja? No, se minulle tulee hieman mieleen tästä, mutta oikeasti tämäkin näyttää paremmalta päällä ja vyöllä köytettynä. Ja liehuu ihanasti ympärillä.

Kesäesparillekset on jo vaihtunut syksyisempiin korkkareihin, joissa näkyykin hieman käytön jälkiä muunmuassa eilisestä juhlinnasta. Tänä aamuna jalkoja kyllä särki hieman, mutta muuten näillä jaksaa yleensä koko illan. Olen käyttänyt näitä muunmuassa molempien ylläolevien mekkojen kanssa.

Ja lopuksi tällainen riehakas kuva, jossa näkyy yksi toinen uusi mekko, jonka ostoa tosin olen perustellut sillä että voin käyttää sitä töissä. Lauantaina Bordeaux'n jalkapallojoukkue pelasi meidän ravintolan isolla tv-ruudulla jota varten pomo sai idean ostaa tuollaiset cheeleaderpallot. Niiden kanssa sitten hassuteltiin ennen töiden alkua ja vielä töiden jälkeenkin.

Tänään oltiin vielä kerran rannalla, mutta ilmassa kyllä tuntui jo viileä syksyinen vire. Nautittiin kuitenkin täysillä viimeisistä auringonsäteistä ja vapaapäivästä. Huomenna taas töihin ja uutta asukokonaisuutta suunnittelemaan sillä illaksi olisi taas tiedossa eräs kutsuvierastapahtuma.

2 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Tuo alimman kuvan musta mekko on tosi nätti, sopii sulle hyvin! :)

Sulle on haaste blogissani!

Ella B kirjoitti...

Kiitos Fifi, kävinkin heti tsekkaamassa, osallistun heti kun ehdin...:)