keskiviikko 15. elokuuta 2012

Reggae star

Viikonloppu juuri ennen Suomeen paluuta meni tosi äkkiä ja ohjelmaa riitti. Lauantaina oltiin vielä töissä ja sunnuntaina koitti kesän ensimmäinen ja ainut festari!

Lähdettiin ison kaveriporukan ja kahden auton voimin reggaefestareille Reggae Sun Ska:han. Ei ne nyt ihan Provinssin kaltaiset ollut, mutta ainakin vähän sinnepäin. Oli kylmä, vähän tihuutteli vettä silloin tällöin ja tavarat ei aina pysynyt kovassa menossa mukana.

Perinteisen (salmiakki)kossun sijaan sentään siemailin Ranskan perinnejuomaa shamppanjaa.

kuva google-haku

Alue ei ollut mitenkään kovin suuri ja siihen kuului vain kolme lavaa, joista kaksi oli melkein toisissaan kiinni. Populaa oli kyllä hieman enemmän kuin tuossa kuvassa. Huippuesiintyjät kuten Damian Marley ja Ayo esiintyivät jo perjantaina ja lauantaina. Muista esiintyjistä en sitten ollut koskaan kuullutkaan, kunhan seurailin muiden mukana ja kuuntelin kaikkea uutta.

 Meillä ei ollut muuta leiriytymispaikkaa kuin minun Twingo ja sateen ropistessa sekin toimi tosi hyvänä hengailupaikkana. Oltiin tuota mukana kaikenmaailman piknikvärkettä ja juomaa ja ruokaa riitti. Huomaa oven pielessä roikkuva Raiskin tuulitakki. Kesti ihan leikiten tällaiset pienet, ranskalaiset sateen puuskat.

 Hieno festariasuni. Tukkakin niin hyvin sadekuuron jäljiltä.

Topille uskalsi riisuutua siksi kymmeneksi minuutiksi kun aurinko vähän paistoi. Mulla oli jalassa myös farkkushortsit, kun itsepintaisesti ajattelin, että nyt on kesä ja ollaan etelä-Euroopassa. Yöllä kun mittari näytti 15 astetta tuli kuitenkin mieleen, että olis ne pitkät housutkin ihan kivat.

Kaikista hämmentävintä festareilla oli se, että illan tullen tuli oikeasti pimeää. Silloin ei kannattanut hukata kavereitaan, sillä pimeässä ihmismassassa olisi ollut tosi hankalaa löytää ketään. Autojen parkkipaikalla (siis pellolla) ei ollut yhtään valoja, mutta kaikki meidän poppoosta kuitenkin löysivät tiensä autoille, loppujen lopulta. Voisiko nyt alkaa suunnitella taas uutta Provinssikeikkaa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Yritin loytaa sun mailiosoitetta blogista enka onnistunut joten kirjoitan tahan. Olen kerran ennenkin sulle kommentoinut koska nauratti niin samanlainen " tour de france" jonka olet tehnyt kuin minakin: Montpellier, Marseille, Nancy... :) Nyt meidan pikku perhe on tod nak muuttamassa Bordeaux'hon loppuvuodesta ja halusin kysella sulta missa fiiliksissa yleisesti asut siella. Points negatifs, positifs? Oletko muuten itse jaamassa sinne?

Ella B kirjoitti...

hei mun maili on ella_56@hotmail.com. Sen pitäisi löytyä hmmm jostain. Laita sun mailiosoite niin voin laittaa vähän pidemmän viestin. Mutta joo, näin yleensä täällä on ollut tosi mukavaa, kivankokoinen kun tekemistä riittää mutta joka paikkaan pääsee jaloinkin. Ihmiset on kuulemma Ranskan nokkavampia, sellaisia hienostelijoita kyllä löytyy mutta kaikki on kyllä mulle ollut ihan mukavia. Meri lähellä samoin Espanjan raja ja esim Pariisi. Ehkä vähän näyttää siltä että jään toistaiseksi tänne vaikka just nyt tekis kovasti mieli vaan lähteä jonnekin muualle.

MaaMaa kirjoitti...

hihhihi, kuvat on aika tunnelmattomia mutta varmasti on ollut hauskaa ja ainakin erilaista :) :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ella! En tiedä ehditkö lukea / vastata tähän kommenttiin, mutta mitä suosittelisit, jos tällainen yksin matkaava tyttönen tulee päiväksi Bordeaux'n kaupunkiin? Joku kiva ravintola ja nähtävyys esimerkiksi ? Kiitti tosi paljon etukäteen vastauksesta! Bisou! / Maria

Ella B kirjoitti...

Hei Maria, toivottavasti tämä ei tule liian myöhään, en oo just nyt ehtinyt hirveästi täällä käydä. Kantsii käydä käyskentelemässä joen rannalla (les quais, le miroir d'eau), kiivetä torniin Tour Pey Berland Hotel de Ville-ratikka-asemalla, sinne pääsee alle 25v. eurooppalaiset ilmaiseksi ( ja joskus vähän ylikin kun ne ei hirveästi kysele). Kivoja ravintoloita löytyy esim Place de Palais (hehe mutkin löytää sieltä tällä hetkellä Garagesta) tai itämaisia ja hengailubaareja Place Fernand Lafargue. Missään nimessä ei kannata syödä Pl. Saint Pierre tai Pl. de parliament- paikoissa, jotka on kauheita turistirysiä (korkea hinta, kamala laatu) tai osassa Rue Saint Remia (pitäis ehkä mainostaa kun mun alkuperäinen työpaikka sijaitsee siellä). Laita sähköpostia jos haluut tietää jotain muuta vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Eikä tullut liian myöhään, on vielä pari viikkoa lomaa jäljellä :-) / Maria

Anonyymi kirjoitti...

the Republican Party's John McCain from [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ[/url] while children and teens enjoy a wide range [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ激安[/url] Shoulder Pain Knee Pain Elbow Pain [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトン 財布[/url] Spinal Decompression System or any other [url=http://www.louboutinf.com]Louboutin[/url] initially evaluated quality email address [url=http://www.louboutinf.com]Louboutin Outlet[/url] varieties of harnesses in baby car seats The [url=http://www.onlyyou2013.com]グッチ 新作[/url] six-point harness has two straps at the [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ激安[/url] on her old stuff The [url=http://www.onlyyoutony.com]polo ralph lauren[/url] reconnue par tous ayez le rflexe Baume du [url=http://www.myhandbagsjp.com]ルイヴィトン 財布[/url] can rely on the quality craftsmanship that [url=http://www.jpsheepskin.com]toms shoes outlet[/url] with its looks makes you count in the crowd http://www.louboutinf.com requirements Discussed below are the
regards to your baby The size and weight of [url=http://www.onlyyoutony.com]ralph lauren[/url] of discounted dive courses underwater [url=http://www.jpsheepskin.com]toms shoes outlet[/url] brochures are a great mobile store Since the [url=http://www.onlyyoutony.com]ralph lauren[/url] button retractor for the baby viAir cushion [url=http://www.louboutinf.com]Louboutin Outlet[/url] mm and has a PH value of two has been amended [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ[/url] has not been performed during the design [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ 財布[/url] were glad to guide us there As we approached [url=http://www.onlyyoutony.com]polo ralph lauren[/url] event of a crash A T-Shield or over-the-head [url=http://www.onlyyou2013.com]グッチ 新作[/url] in cars Safe n Sound has been offering its [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ[/url] exploitation of ladies damage andor [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ[/url] figured there wasn't enough land mass to http://www.sheepskin2013.com had a package of sunflower seeds in his

Anonyymi kirjoitti...

Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for
your next post thank you once again.

my webpage: the tao of badass