keskiviikko 19. elokuuta 2009

C'est Canicule

Caninule= Jumalaton kuumuus, kuin eräänlainen sisäsauna, jossa ei ole viilentymispaikkaa ja jossa ensimmäinen hikinoro alkaa virrata ohimolla kaulaa kohti kun ottaa enemmän kuin kaksi askelta vaikka tuuletin kuinka pörrää samaan aikaa täysillä.


Sisälämpötila olohuoneessa vähän aikaa sitten...


Tässä päivän asu, onneksi kuvasta ei niin näy kuinka hiukset alkoi jo pahasti sojottaa yhteen jos toiseen suuntaan ja hiki virrata selkää pitkin.

Kävin iltapäivällä vähän shoppailemassa tai siis tämä oli ideana, mutta jaksoin raahautua ainoastaan Hennesiin joka oli siinä sopivasti matkan varrella ennen kuin tuli sietämättömän kuuma. Onneksi kaupassa oli tosi hyvin toimiva ilmastointi, tämän ansiosta huvitti taas lähteä kokeilemaankin jotain kamppeita. No, kuvat on kyllä kännykän kameralla otettuja...


Oikeastaan nyt kun katson tätä nudenväristä toppia, tämä onkin aika kiva! Olisikohan pitänyt ostaa...Tämä punainen "mekko" on taas ilmeisesti tarkoitettu enemmän makkarankuoreksi, siis kuka tälläista voi käyttää??


Epäröin vähän aikaa tämän ihme lepakkomekon kanssa, niitä oli myös kivan sinapin- ja tumman luumun värisenä, mutta tuntuu (ja näyttää), että tämä alaosa ei voi ikinä tarpeeksi löysä minun päällä...

Tuli sitä jotain ostettuakin, kengät ja ihanan turkoosi huivi ja pari paitaa. Kuvia saattaa putkahdella joskus muutaman päivän päästä, nyt edessä työntäyteinen loppuviikko, ei ole edes minuuttiakaan vapaana että ehtisi käydä ostamassa tuon nude-topin.

Ei kommentteja: