keskiviikko 12. elokuuta 2009

Lunch date

Olen ollut tämän viikon "osa-aika"lomalla. Töitä on ollut nyt alkuviikosta vain iltapäivästä alkaen. En ole vielä ehtinyt rannalle rentoutumaan meren aaltoihin, olen hommaillut uutta vaatehyllykköä, jonka hankin Ikeasta (mistäpä muualta) ja nyt toinen puolisko isohkosta makuuhuoneesta alkaa muistuttaa melkein oikeaa vaatehuonetta! Enemmän innoissani olen siitä, että saan vihdoin ripustaa mekot henkareihin ja järjestää kaiken roinan paljon paremmin kuin tähän asti.

Joka tapauksessa lähdin pienelle maaseutumatkailulle Twingon kanssa ja menin lounastamaan Monsieur'n kanssa hänen työpaikkansa lähellä sijaitsevaan ravintolaan. Halusin välttämättä syömään ulos vaikka oli aivan tosi kuuma trooppinen ilmasto.


Otin viilentämään pastiksen sillä aikaa kun odottelin seuralaistani. Ja leikin kameran kanssa...


Söin jotain grillattua lohta, kasviksia ja sivulautasellisen ranskalaisia. Siis ateriahan ei ole mikään ateria ilman ranskiksia...Salaatti näytti myös aika herkulliselta, melkein teki mieli vaihtaa mielipidettä.

Ja tässä päivän asu. Ei mitään erikoista, jotain viileää päällä...

2 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

hyvältä kuulostaa. toivottavasti marseillen rannat ovat nyt uintikunnossa sen kiellon jälkeen. keli ainakin on ihan rantakelpoinen, me rannattomat paistumme!

Ella B kirjoitti...

En kyllä käy usein tai no, koskaan, rannalla Marseillessa, sillä ne on aika kauheassa kunnossa. Voin vaan kuvitella maisemakuvaa katsellesa kuinka ihmiset heittää kaikki paperit, roskat, tupakantumpit ja tähteet suoraan MAAHAN, niin kuin se olisi joku hemmetin roskis. Kaveri kertoi että jollain Marseillen rannalla äiti oli lähettänyt pienen poikansa vääntämään "pökäleensä" suoraan rantaveteen. Hmm, ei oikein tee mieli mennä sitten uimaan...Täällä ihmiset on aivan omaa luokkaansa mitä tulee roskaamiseen...