lauantai 13. helmikuuta 2010

Päiväni murmelina

Päivät ovat välillä alkaneet toistaa itseään kun herään (tai aluksi yritän ainakin) aikaisin ja sen jälkeen yritän keskittää kaikki voimani koulujuttujen pänttäämiseen. Viikko on tietysti katkeillut, kun on pitänyt lähteä työharjoitteluhaastatteluihin toiselle puolelle Ranskaa, nukkua kaksi yötä junassa outojen juoppojen keskellä, olla pienessä flunssassa ja kauheassa väsymyksessä tai juhlia kämppiksen lähtöä.

Viikko sitten järkättiin illallinen kaverin luona, jossa söin maailman parasta keittoa. Meni niin nopeaan suihin, että en edes kuvaa ehtinyt ottaa, vaikka söin itse erään toisenkin keittolautasen.

Matka jatkui yöhön ja toisiin bileisiin. Ehkä olisi pitänyt olla kotona aiemmin, mutta koulussa aina painotetaan hyvien suhteiden ylläpitämistä. Sitähän tämä nyt on...


Kämppisten viimeinen illallinen oli vuorossa keskiviikkona. Pääateriana oli pinaatti-ricottacannelloneja, joista en voi kylläkään ottaa kunniaa itselleni. Oli aivan suussa sulavan hyvää! Nytkin nousee aivan vesi kielelle, kun katson kuvaa.

Ja täällä on taas satanut lunta! Pari päivää sitten ihasteltiin illalla lumimyräkkää, mutta valitettavasti aamulla enää katot olivat valkoisina. Toivoisin niin kovasti tännekin vielä lunta! Kylmää kyllä piisaa.

Sitten pitääkin taas palata kertauksen pariin, kyllähän tässä on vielä vähän aikaa ennen maanantaita ja urakan alkamista!

7 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Ihan pöytä tuossa ekassa kuvassa.

Tsemppiä opiskeluun, kyllä se siitä vielä helpottaa!

Stazzy kirjoitti...

Ihan = ihana. Mut joo :)

MaaMaa kirjoitti...

Hih tuo sun läppärin näytöllä oleva dokkari on aivan saman näköinen kuin kaikki meidän työdokkarit -- vois luulla että luet jotain esitelmää minkä mä oon just tehny! :D

nam miten herkullisen näköinen cannelonipaistos!! SLURPS!

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, kuvittelin jos oletkin vääntänyt tuon dokkarin:), mutta katselen siinä työilmoituksia vitijob.comin sivuilta! Oli ilmeisesti vähän tylsää kun rupesin kameralla räpläämään.

Stazzy kirjoitti...

Hei, kiinnostaisko sua suomalaisbloggaajien miitti Aix-en-Provencessa, maaliskuun lopulla? Mikri on kai tulossa Bordeaux'sta..
http://ulkosuomalaisbloggaajat.foorumit.fi

Essie kirjoitti...

Miten hei kokeet muuten meni? Ja joo.. en mä aion mummojen tappajaks ruveta, mutta kyllä kuntosalilla nyt tempoa saa olla ;) ja hei miten sä saat noi sun tekstit levitettyä tollai koko sivun leveydelle, kun mun ne tekstit ja kuvat on vaan siinä keskellä vaikka mulla on sama blogimalli ku sulla.. tietääkseni..?

Ella B kirjoitti...

Stazzy,
joo kyllä kiinnostaisi, jutskattiin tästä miitistä vähän aikaa sitten Mikrin kanssa. Mun täytyy vain odottaa vahvistusta, että olenko silloin maisemissa, menenkin tsekkaamaan tuon sivun.