keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Vihdoinkin kotona

Viimeiset viikot ovat kuluneet aivan mahdotonta vauhtia. Kaverini oli luonani kylässä viime viikolla joka osui samaan saumaan viimeisen kouluviikon kanssa. Niinpä vauhti oli melkoinen kun käytiin katsomassa Bordeaux'ta, kavereita tapaamassa ja minä päivisin koulussa. Kouluvuosi päättyi lauantaina opiskelijärjestön järjestämään FLUO partyyn.
 Pukukoodina oli valkoinen yläosa ja värikäs alaosa. Itse tyydyin ostamaan tämän kivan hameen tilaisuutta varten.

Olin kutsunut koko luokan meille ennen virallisten juhlallisuuksien alkua ja monet olivat hauskasti noudattaneet pukukoodia.

 Sunnuntaina herättiin aikaisin pakkaamaan kamat ja suunnistettiin keskipäivällä viikottaiselle osteri-retkelle markkinoille. Kahdelta lähdettiin vatsat täynnä kohti juna-asemaa ja hypättiin Montpellieriin vievään junaan kavereita katsomaan. 

 Ensimmäisenä iltana keiteltiin hehkuviiniä. Tästä kuvasta huomaankin kuinka väsyneeltä näytän! Olin jo tässä vaiheessa puolikuollut, mutta eihän sitä nyt nukkumaan voinut mennä, kun näitä kavereita tapaa niin harvoin...


 Hehkuviini prosessi aluillaan.

 Muina päivinä ehdittiin käydä rannalla...

 Kierrellä kaupunkia ja nähdä yksi Montpellierin monista "valeseinistä"...

 Käydä lasillisella elefanttibaarissa ja syödä joka päivä Sushishopin susheja...
 Muita järkeviä kuvia ei sitten tullutkaan otettua, mutta täytyy sanoa, että oli tosi hauska reissu, vaikkakin nopea. Täytyy yrittää palata taas pian uudelleen!

3 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Sulla on riittänyt hulinaa! Näin muuten just eilen jonkun valokuvan tuosta samasta seinästä ja hetki meni ennenkuin tajusin, että se on maalaus!

Essie kirjoitti...

Oi rakastan noita maalattuja "valeseiniä"! Oon aina ihaillut niitä kun Ranskassa oon ollut. Hehkuviini ei tainnut olla kuitenkaan ihan Suomen Valion veroista ;)

Ella B kirjoitti...

Elisabeth, katoin itsekin valokuvia valikoidessa, että mikäs paikka tuo oli ennen kuin tuli mieleen, että se onkin maalaus.

Essie, joo on ne nättejä, hienompia kuin harmaa tavallinen seinä. Kummasti tuokin kolmen pullon "glögi" meihin kolmeen upposi...