maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ohi on

Olen vihdoin taas virtuualiaalloilla, mutta tällä kertaa vähän surullisena. Perjantaina oli viimeinen koulupäivä, koe iltapäivällä ja sen jälkeen vielä kerran drinkit osan luokkalaisten kanssa. On tosi outoa tajuta, että minusta ei mitä luultavammin tulee enää opiskelijaa, enkä varsinkaan enää ikinä palaa kouluuni ja luokkaan seuraamaan jotain puuduttavaa tuntia...Ensimmäiset ihmiset meidän noin kymmenen hengen tiimistä lähtivät jo lauantaina seuraavaa seikkailua varten joten kokeista huolimatta, tämä viikko oli taas tavattoman tapahtumien täyteinen.

 
Viimeinen yhteinen ateria.
Valmistautumassa juhlaan.

Tyttöjen kanssa St. Patrikin päivän pubikierroksella. Oma hattu pysyi menossa mukana koko illan kunnes joku yritti sen varastaa juuri ennen kotiinlähtöä.

Lauantaina oli tiedossa koulun järjestämä gaala jota varten kiharrettiin tukkaa ja muuta extraa meillä tyttöjen kanssa.

Oma gaala-asu, parempaa kuvaa ei oikein ehditty ottaa...

Käytiin hakemassa pojat, syötiin vielä vähän ja juotiin lasilliset viiniä ennen juhlahumuun lähtöä.

Osa oli paremmin pukeutuneita kuin toiset.

Vielä yksi kuva narikalla: "Ota niin että kengätkin näkyy".

Paikan päällä vasta tajusi kuinka suuresta tilaisuudesta oli kyse...Meidän koulun järjestäjien kanssa jutellessa olin kuullut huhuja, että paikalla olisi yli 1 000 henkeä ja se oli kyllä totta. Kyseessä oli koko kouluryhmäni eri koulujen yhteinen gaala, joten siihen osallistui populaa muutamasta eri koulusta.
 Teemana oli "Piccadilly Night" ja dj:nä joku ilmeisesti kuuluisa dj Lontoosta.

Siinä massassahan sitten kadotettiin toisemme usein ja koko illan kävelin puhelin kädessä tutulta toiselle jutellen ja viestejä lähetellen "missä sä oot?", "tavataan siellä ja siellä"...Tytöt viettivät suurimman osan ilmeisesti kaaottisessa kunnossa olevan vessan jonossa, kun minä löysin jostain syystä VIP-vessaan, jossa ei ollut jonoa nimeksikään. Niinpä aikaa säästyi runsaasti jutusteluun.

Seuraavana aamuna perinteinen markkinapäivä. Päiväksi oli luvattu aurinkoista, joten sovittiin tapaaminen jo 12.30 ettei tarvi jonottaa koko päivää joka kojulle. Markkinoista tulikin oikein kunnon luokan tapaaminen, kun luokkalaisiamme alkoi valua paikalle iltapäivästä gaalasta selvinneinä.
 
 Sanottiin vielä hetkittäiset hyvästit yhdelle kaverille, joka lähti työharjoitteluhaastatteluihin. Ilma ei ole kyllä ihan noin lämmin kuin hän antaa olettaa...

 
Tyttöjen kanssa jutusteltiin pitkälle iltapäivään, sillä tämä oli viimeinen päivä kun nähtiin, sillä toinen muuttaa jo tänään. Onneksi nykyään on monia yhteydenpitovälineitä ja monta matkaa on jo suunnitelmissa keväälle ja kesälle, vielä kun löytäisi aikaa ja rahaa lähteä reissuun joka paikkaan...

4 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Kuulostaa hirmu haikeelle :( Teillä on näyttänyt olevan niin paljon yhteisiä kekkereitä jne. No, onneks nykyään pystyy pitään yhteyksiä monella tapaa, niinkun kirjottelit.

Mutta hirmuisesti onnea silti koulun loppumisesta!! Oot ahertanutkin tosi paljon! <3

Airelle kirjoitti...

niinhän se on elämässä, yksi ovi sulkeutuu ja toinen avautuu.
toivottavasti pidätte silti yhteyttä myöhemminkin, kun teillä on ollut noin hyvä yhteishenki luokkakavereittes kanssa. nykyään se on tosiaan paljon helpompaa kuin minun opiskeluaikanani; olen kadottanut monet entiset kaverit näkjöpiiristä - ja löytänyt jotkut uudestaan facebookin kautta!

lula kirjoitti...

En tiedä oletko ehkä maininnut jossain aiemmin jo, mutta meinaatko nyt koulusi päätyttyä palata Suomeen vai jäätkö vielä Ranskaan? Oletko mahdollisesti tehnyt jo jonkinlaisia tulevaisuuden suunnitelmia? Hih, anteeksi tämmöinen utelu, mutta ihan mielenkiinnosta vain kyselin vain :)
Mukavaa kevään jatkoa!

Ella B kirjoitti...

Cherry, olihan se vähän haikeaa! Mutta totta on, että nyt on kiva myös ajatella että valmistuminen on enää gradun teosta kiinni.

Airelle, niinpä facebook on erittäin kätevä, meidän jengi juttelee niin usein netissä että välillä melkein unohtaa koska sitä nähtiinkään viimeksi livenä. Parempi niinpäin :).

Lula, en ole maininnut sillä suunnitelmat ovat aika auki. Pari projektia on mielessä, mutta varmaa on että vielä ei ole Suomeen paluu edessä ja Ranskastakin tulisi lähtö. Päätynen siis kirjaimellisesti uusiin, toivottavasti mielenkiintoisiin seikkailuihin parin kuukauden päästä. Siitä pian lisää...