maanantai 2. toukokuuta 2011

Valokuvauksellinen

Luin MaaMaan blogista hauskan jutun, kuinka joissain kuvissa oma naama vaan sattumalta vääntyy ihan outoihin ilmeisiin. Päätin tarttua haasteeseen sillä tiedän, että en useinkaan ole kovin edustuksellinen kuvissa vaan pitää aina ottaa monta kuvaa.No, tässä tulee oma kollaasini. Ja nämä on kuvia suurimmaksi osaksi ainoastaan parilta viimeiseltä kuukaudelta...Eli ihan vielä ei tarvi unelmoida mallin urasta.Tähän voin vielä puolustukseksi lisätä, että jostain kumman syystä näytän usein siltä että olisin jo tyhjentänyt pullon jotain vähän vahvempaa kun en edes ole ja silloin kun olen, näytän epäilyttävän selvältä...Kuten huomata saattaa tykkään myös nukkua autossa, tässä on vain muutama otos päiväuniltani.

8 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Musta ei saa kukaan yhtaan hyvaa kuvaa, ite jos rapsaisen niin tulee ok. En tajua miten aina saa niin karseita ilmeita :D musta on vuosien varrella vaan pari hyvaa kuvaa,siita kasvokuvien vahyys blogissa ;)

Ansku kirjoitti...

Hahhaa :D. Minä en onnistu kuvista, siinä syy miksi kuviani ei blogissani nähdä. Salaa otetuissa kuvissa selitän aina jotakin naama miten sattuu ja poseeraustaitoni on samaa luokkaa kuin Frendien Chandlerilla :).

Cherry kirjoitti...

Hehee, tää on hauska :D Oot kyllä kaunis, vaikka ei noi taida tosiaan olla ihan sun parhaita otoksia :D

Ciacy kirjoitti...

Kivoja kuvia....ja tottatosiaan nàytti sille, ettà muutama pullo olis tosiaan jo tyhjentynyt ennen eràiden kuvien ottamista, hihih! ;)

Ella B kirjoitti...

Sini, juu samoin haluan aina ottaa monta eri kuvaa että edes yksi ilme onnistuisi!

Ansku, noistakin taitaa pari tullut otettua sillai etten edes tiennyt kuvaa otettavan ja just suljin silmät tietty silloin. Mulla on yksi kaveri joka poseeraa aina tosi hyvin kuvissa, hänen vieressä on välillä ärsyttävä ottaa kuvia...

Cherry, joo on hauska vaikka voi apua miltä näytän noissa valikoiduissa otoksissa.

Ciacy, totta tosiaan mulla on tämä lahjakkuus sulkea aina silmät ottohetkellä ja siten näyttää enemmän tai vähemmän humalaiselta.

MaaMaa kirjoitti...

Hahhahhahaa! Eläköön! Otit haasteen vastaan!
Arvasinkin, että sulla riittää tällaiseen rahkeet! :D

Huippukuvia, nuo torkkukuvat ja tuo alin oikealla :D :D :D Mulla on myös pari torkkukuvaa, joissa suu lörpöttää ja hyvä ettei kuola valu! :D :D

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, just oli tämä niin hauska vaikka tässä katson kaikkia noita kuvia ja vielä tiivistettynä, että huhhuh mitkä ilmeet! Nyt voi sitten vielä enemmän iloita niistä "hyvistä" kuvista. Pari kuvaa on kyllä tainnut tulla otettua kun olin tanssin lumoissa...

Mulla itseasiassa ON kuva jossa nukun ja vielä kuolakin valuu ja tyynyllä näkyy selvä tahra...

MaaMaa kirjoitti...

;D ;D