tiistai 6. syyskuuta 2011

Ne oli sitten kemut

Tässä tulisi lyhyt kooste synttäriviikonlopusta. Hauskaa oli niin paljon, että kuvienkin otto jäi hieman ja kaikkea ei voi tänne julkisuuteen laittaakaan, kun kuvissa vilajaa niin paljon kavereita. Päivä lähti käyntiin oikein leppoisasti pienen jumpan ja sitä seuranneen terassilla auringossa nautitun lounaan myötä. Kävin siinä välissä vielä tapaamassa toista kaveria ennen kuin oli aika suunnata töihin.

Tytöt olivat järjestäneet yllärin ja saapuivat yhdessä peruukein varustautuneena töihin! Kaikki olivat pukeutuneet kauniisiin mekkoihin ja naureskeltiin siinä syömisen ohessa uusille tukkatyyleille.

Oma uudistunut lookkini illan ajaksi. Kaverin peruukki sopi aivan mahtavasti omaankin päähäni ja tunsin itsekin ihan Shakiraksi :). Juhlamekko oli päällä koko illan työkavereiden vaatimuksesta ja hyvin vaalea mekko välttikin kaikki likahaaverit illan aikana vaikka se päällä tulikin työskenneltyä.

 
Työpaikalla avattiin 3 litran jeroboam espanjalaista roséeta ja nautittiin sitä paikalle piipahtavien kavereiden kanssa illan mittaan.

 
Viimeisten asiakkaiden lähdettyä juhla pääsi kunnolla käyntiin ja siinä tuli testattua vähän baaritiskiäkin. Pomo tosin kuvasi minusta videon jo alkuillasta jossa minun piti laulaa "Happy Birthday to you Mister President" samaisella tiskillä.
 
Seuraavana aamuna laitettiin karaoke pystyyn meitä herättämään ja lähdettiin rannalle väsymyksestä huolimatta, kun aurino paistoi niin kauniisti.

Auton kanssa tosin tuli hieman ongelmia sillä kämppis vetäisi vaihdekepin pään pois....Saatiin se lopulta hurja naurun saattamana takaisin paikoilleen ja auton nokka kohti Atlanttia. 

Valitettavasti lopulta oli niin tuulista, että oltiin melkein jäätymispisteessä rannalla maatessa. Päädyttiin erään kaverin loma-asunnolle viettämään iltaa ja niin sai vsynttäriviikonloppuni oikein onnellisen ja nauruntäyteisen lopun.

4 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Sulla on aina kivoja bileitä! Btw, tuollainen tumma tukka sopisi sulle todella hyvin!!! Ja nätti mekko muuten :)

Cherry kirjoitti...

Yhtyisin edelliseen kommenttiin ja oon joskus sanonutkin,että teillä ainakin osataan juhlia :D Voi ei..voin kuvitella millasen naurukohtauksen toi viimisen kuvan tapahtuma on aiheuttanut.

ps. superkiva peruukki sulla!! :)

Ella B kirjoitti...

Elisabeth, oli kyllä kivaa kun kaverit olivat nähneet vaivaa järjestää jotain erityistä synttäreikseni:). Kiitos kiitos, tukan värjääminen on vähän hankalaa kun oma vaalea pehko ei ikinä pysyisi noin tummana vaikka tykkään itsekin paljon!

Cherry, haha ravintolan baaritiski kyllä on muuntunut tanssilattiaksi muutaman kerran. Muulloinkin viihdytetään joskus itseämme tanssahtelemalla samalla kun siivotaan ja laitetaan musiikki täysille, jaksaa sillai paremmin:).

MaaMaa kirjoitti...

Peruukki onkin kätevä, kun voi tukan väriä vaihdella vaikka monta kertaa illassa! Tuo tumma sopii kyllä tosi hyvin sulle ... mulle ei taitaisi vaalea tukka mennä; en osaa yhtään kuvitella edes itseäni blondina ... :D

Työporukkasi on kyllä mainio kun järjestävät työaikanakin hauskuuksia!

:)