maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulunodotus

Kuin huomaamatta joulukuukin alkaa olla jo melkein puolessa välissä ja olen alkanut vihdoin hieman virittäytyä tunnelmaan. Viime viikolla joulunodotus sitten alkoi tietty linnan juhlia seuraamalla nettitv:stä.

Ohjelman aikaisuus yllätti niin, että tulin kaupasta kotiin juoksujalkaa ja siinä samassa lankesin ostamaan juustofondueta. Kyseessä oli sitten ranskalais-suomalainen ilta. Onneksi kättelyn ajan sain katsoa ruutua rauhassa, mutta haastatteluja en enää nähnyt kun kämppis tuli kotiin ja alkoi suureen ääneen selittää päivästään. Siinä vaiheessa oli tosin jo hienoimmat puvut bongattu, jotka mielestäni löytyivät Elina Kiikolta, Mike Monroen Johanna-vaimolta ja tuntemattomalta leidiltä, jonka voi bongata valkoisessa puvussaan Mirella Koulliaksen takaa jonottamasta. Ihana tukka, ihana kaula-aukko ja hieno helma.


Samaan aikaan väsäsin myös seuraavaksi päiväksi töihin Suomi-kakun. Siinä on sisällä rahka-mustikkatäytettä ja päällä valkoista suklaata. Risti nyt on vähän lähtenyt luisuun, mutta (onneksi!) kaikki tunnistivat lipun silti. Täällähän ei siis kukaan tiedä, että Suomessa juhlitaan itsenäisyyttä, joten minä sitten pidin pienen historian tunnina ja kiltisti kaikki kuuntelivat kun paasasin parin minuutin ajan miten ollaan saavutettu itsenäisyys Suomella ynnä muuta. Sen jälkeen lähti kakku parempiin suihin.

 
Ja tänään postista putkahti tällainen riemastuttava ylläri! Minulla on ollut perinteenä, että joku muu hankkii mulle joulukalenterin, mutta tänä vuonna eipä sitä kukaan tuonutkaan joten olen haahuillut koko joulukuun hieman pihalla. Nyt kuitenkin sain tämän maailman parhaan suklaakalenterin joulun odotukseen ja tiedän aleta laskemaan päiviä lomaankin. Olen tässä syönyt mahan täyteen suklaata alkukuun luukuista ja taidanpa kipitellä pienille päiväunille ennen kuin täytyisi taas lähteä töihin..
Ps. Huomaatteko mekin ollaan saatu viimein joulukuusi olohuoneeseen!

2 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Ihana toi kakku haha :"D

Ella B kirjoitti...

Oona, suunnitelmissahan se oli vähän erilainen, taisin liiaksi katsella linnan juhlia samaan aikaan niin että ristikin meni vinoon!:)