keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uusia tuulia

Tulipas tosi kekseliäästi nimetty otsikko. Mutta koska tilanne nyt olisi siis tämä niin olkoon. Minulle on siis puhaltamassa uusia tuulia! Toisin sanoen muuttoa edessä ja lähtö jo ensi viikolla. Yritän hirveästi pakata/sulloa/änkeä/pää pyörien miettiä minne, minne ihmeeseen saan kaikki nämä kamat laitettua ja muuttaa Hong Kongiin viikon päästä. Pitäisi melkein muuttaa blogin nimikin.


Taustoitan hieman, kun syksy ja talvi on ollut kirjoittamattomuuden kulta-aikaa. Työpaikassani vaihtui omistaja viime syksynä, jonka takia syksy sujui aina melkein jouluun asti kivasti päivisin rempaten ja iltaisin kylällä riehumassa kavereiden kanssa. Meillä oli myös kuukauden päivät kaksi (miespuolista!) asukkia meidän tyttöjen valtakunnassa joten iltaisin oli aina jotain ohjelmaa.

 
Kämppikseni viesti kylppärissä pojille

Rempassa siis meidän ravintolan konsepti muutti suuntaa aikalailla 180-astetta enkä itse tykännyt tästä vaihdoksesta yhtään. Melkein ehjänä pysyneen, kivan työporukan ansiosta jaksoin kuiteskin duunata vielä muutaman kuukauden kunnes päätin että nyt riittää ja minä nyt lopettaisin työt. Vähän sain vääntää tästä pomon kanssa, joka ei halunnut että lähden kunnes saatiin asiat selväksi. Samaan aikaan hyväksyin vihdoin viimein kaverini houkuttelupyynnön viinialan töihin Hong Kongiin, olen häntä jo autellut (lue ollut mukana maistelutilaisuuksissa) muutamaan otteeseen sitten koulun päättymisen.

Olisin suoraan sanoen halunnut mieluummin jäädä Eurooppaan, mutta kun täällä ei just nyt ole mitään mielenkiintoista meneillään, niin matkaan sitten vaan, kerranhan tässä eletään. Nyt inboxissa menolippu Hong Kongiin, nurkissa hirveästi kamaa muutettavana, loppuviikon illat täynnä ektranhommia jotka lupauduin vielä hoitamaan, sisko enemmän innoissaan kuin minä ja itsellä vähän sydän kurkussa. Sieltä tullaan sitten takaisin joskus, ehkä.

11 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Oooo, vau!! No jestas, en olis tämmöstä ihan heti arvannut, mutta innolla seuraan sun matkaasi sinne ja siellä :) Viini ja Hong Kong ei tule ekana mieleeni, mutta ei voi olla huono yhdistelmä! Onnea matkaan :)

//aNNiKa kirjoitti...

Vau, jännittävää! Paljon tsemppiä pakkailuun ja uusille tuulille uuteen ympäristöön. Hong Kong on varmasti erilainen asuinpaikkana :)

Ella B kirjoitti...

Kiitos tytöt. Vähän hirvittää, Aasia nimittäin ei ikinä ole ollut millään toivelistallani. Mutta siellähän tulevaisuus häämöttää viinialallakin, kiinalainen viinikulutus kun kasvaa ihan hurjaa vauhtia. Ehkä tästä voin kirjoitella myöhemmin.

Tämä on nyt pisin aika kun olen asunut yhdessä paikassa ja vähän haikeana jätän myös meidän työporukan. Yhdessä kun on tullut koettua vaikka mitä ja pitkään vietetty yli 10h-päiviä yhdessä. Viimeisenä virallisen työpäivänä piti oikein itkut pirauttaa. Pojat oli vaan, että voi jestas mitä ne tytöt nyt pillittää.

Essie kirjoitti...

Idästähän kuule kaikki viisaudet, keksinnöt ja sivistys on alunperin tullut! Nyt otat vaan kuule sisko rakas tästä mielettömästä mahdollisuudesta (joita ei ihan joka nurkilla tarjoilla!) kaiken irti! Pärjäät varmasti vallan mainiosti :) Mieti, sä olit 18 vee ja muutit Ranskaan tuosta noin vaan ilman että osasit koko kieltä kunnolla! Ei kukaan sano et sun pitää Hong Kongiin jäädä, meet vaan tsiigaa vähän meininkiä ;) Perästä tullaan, I promise! ;)

Stazzy kirjoitti...

Mutta tämähän on huima uutinen! On ainakin kokemus jos ei muuta. Tsemppiä matkaan vain ja ota kaikki ilo irti.

Riina kirjoitti...

Jee, hienoa! Onnea matkaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava juttu! Tollaisen mahdollisuuden kun itsekin saisi. Sitä paitsi, vaikka siitä ei niin kovasti sitten välittäisikään, niin siitä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Paljon onnea!

-Mai

//aNNiKa kirjoitti...

Juu, kirjoita ihmeessä kiinalaisesta viinikulutuksesta ja muusta!
Muista, että aina sieltä pääsee pois, jos ei viihdy :)

Hippu kirjoitti...

Oho, melkoinen muutos! Onnea matkaan! :-)

Sinivalko kirjoitti...

Wau! Onnea matkaan Honkkariin! :)

Ella B kirjoitti...

Kiitos kaikille, olen seurannut teidän neuvoa. Tosi kiva nähdä jotain muutakin, aloin jo vähän tylsistyä Ranskassa. Täällä on tietty paljon outouksia ja pakko ottaa rennosti kun ei kuitenkaan tajua mistään mitään jos jutut on kirjoitettu kiinaksi.

Annika, kiva muuten itsellekin palata taas enemmän viinin pariin. Naureskelin sun kommentille kun rupesin miettimään ettei mulla ole edes just nyt rahaa paluulippuun että pakko sopeutua :)