tiistai 15. joulukuuta 2009

Gaalailta

Huomenna on viimeinen koulupäivä! Uskomatonta että lähtö on pian lähellä...Viimeisellä viikolla on tietysti tosi paljon tekemistä, pakkaamista, tuliaisten ostamista ja vielä juhlaa ja synttäriä joka illalle. Ja sitten vihdoin Suomeen! Ihanaa en meinaa jaksaa odottaa joulua vaikka samalla tuntuu siltä että nämä opiskelukuukaudet on mennyt liian nopeaa ohitse ja pian kaikki vuosikertakamut ja uudet tuttavuudet lähtee työharjoitteluun kuka minnekin. Niin tässähän olisi hyvä vinkki mihin itsenikin pitäisi panostaa vähän enemmän...

Viime perjantaina koulun opiskelijakunta oli järkännyt meille joulun Gaalaillan. Ilta oli tosi mahtava, ruokaa, juomaa ja paljon tanssia kauniilla koroilla, jotka pakottivat kylläkin kovasti jalkoja.

Kuvia ei hirveästi tullut otettua, mekko tuli kuitenkin kuvattua ennen juhliin lähtöä. Olin melkein ainut, joka ei ollut pukeutunut mustaan, joten mielestäni ihan hyvä valinta.

Tukka oli kiinnitetty kukalla toiselle korvalle ja kaulassa Suomi-Leijona.

Herkullinen jälkkäri ehti osittain kuvaan ennen kuin kaikki hävisi parempiin suihin...


Tästä ilta jatkui iltaa sponsoreineen Freixenet-cavan parissa...

Ja lauantaina herätyskello soi klo 9, kutsuen töihin. Oli jotenkin vaikea lähtö sillä kertaa.
Nyt pitäisi kerrata saksan sanastoa, jossain mielenhäiriöissä ilmoittauduin saksan kurssille, jossa olenkin ainut joka ei ole koskaan ennen opiskellut kyseessäolevaa kieltä. Viimeinen puristus ennen lomaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oiva pukuvalinta, lyömätön tyyli ! =)

Maurelita kirjoitti...

Ai hitsi, typepad bugii ja laittoi tosi oudon nikin... se oli siis Maurelita Pariisista.

Airelle kirjoitti...

hoikalle vaalealle suomalaiselle sopii tosi hyvin tuo vaalea väritys, erotuitpa eduksesi mustasta massasta!

Ella B kirjoitti...

Kiitos molemmille kohteliaista sanoista! Oli kyllä kiva juhla ja kerrankin tilaisuus tälläytyä. Tosin kummasti kymmenen senttiä helmasta värjäytyi mustaksi illan aikana, nyt pitäisi kuurata se seuraavaa kertaa varten :).