sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Rakas Joulupukki

En ole vielä saanut aikaiseksi kattavaa toivelistaa Joulupukille, mutta perinteisesti olen aina toivonut jotain Kalevala Koruja (kuten varmaan kaikki muutkin suomalaiset). Ulkomailla asuessa on mielestäni kiva pitää tai omistaa suomalaista designia. Kerran yliopistolla toisen suomalaisen tytön kanssa löysimme toisemme Marimekon laukkujen avulla, kun kummatkin bongasivat tytön, jolla oli Marimekon laukku ja sen täytyi varmaan olla toinen suomalainen!


Sain viimein tehtyä vähän valintaa tässä koruasiassa kun poikkesin Kalevala Korujen sivuille. Toiveissa siis Venla-sarjan rannekoru hopeisena ja...


...saman sarjan riipus. Korvakorut on jo hankittu, joten nämä täydentäisivät sarjaa.

Kaikista koruista tykkään ja käytän ehkä eniten korvakoruja. Ne on esimerkiksi helppo poistaa töihin mennessä eikä kiinnittämiset ja avaamiset ole yhtä päänvaivaa kuin toinen suosikkini rannekorut. Tässä Naisen ääni-korvakorut.

Juulia-sarjan korvakorut ovat uutta mallistoa, ja tykkään erityisesti tuosta sinisestä osasta, mutta nämä haluaisin kyllä nähdä ensiksi livenä, että osaisi sanoa vähän minkälaiset oikein ovat.

En ole ehtinyt vielä itsekään joululahjoja ostamaan muutamaa lukuunottamatta, ja tajusin juuri että enää runsas viikko siihen kun olen koti-Suomessa! Seuraava viikko vierähtää varmaan tuossa tuokiossa ja lauantaina suuntaan kohti Marseillea.

ps. eilen oli se koulun gaalailta ja hauskaa oli, mitä nyt jalkoja pakottaa vieläkin ja (viinasta märkää) maata laahannut mekon helma aikamoisessa kunnossa. Kuvia tulossa huomenna!

Ei kommentteja: