lauantai 5. joulukuuta 2009

7

Sain tämän haasteen joskus syksyllä kaiken muuttohässäkän keskellä Pippurin haasteen kertoa 7 asiaa minusta, jota muut eivät vielä tiedä. Nyt olen ehtinyt funtsia ja päätin jakaa nämä tiedot teidä kanssa.

1) Minulla on useita korkeakorkoisia kenkiä, ja tykkään niistä tosi paljon, mutta en pääse useinkaan niitä käyttämään, sillä...2) Inhoan hitaasti käveleviä ihmisiä, ja koroilla ei tietysti pääse mitenkään lujaa kipittämään. Entinen kämppikseni lähetti minulle jopa Facebook-kutsun ryhmään: "haluaisin tönäistä hitaasti käveleviä ihmisiä". Tämä tiivistääkin kaiken.


3) En ole koskaan asunut yksin.4) Meikkaan tosi huonosti enkä omista esimerkiksi tällä hetkellä yhtään käyttökelpoista luomiväriä. Samalla perusnaamalla ja ripsarilla mennään päivä ja bileet.

5) Jokaisen aterian täytyy päättyä aina jälkkäriin. Tällä hetkellä kovassa huudossa ovat:6) En ole koskaan vielä lukennut yhtään ranskalaista kirjaa. Kerran olen saanut yhden ostettua ja liekö se liikaa traumatisoinut, mutta inhoan tärkeilevää ranskan kieltä, kun yrittää lukea jotain hauskaa Bridget Jones-tyylistä pokkaria.


7) Olen useimmiten myöhässä...Kaikista henkilökohtaisista tapaamisesta, mutta töissä tai koulussa olen aina etuajassa. Paitsi joskus. Kuten kerran kuussa. Minusta riippumattomista syistä tietenkin.

Ja bonuksena: rakastan kaikenmaailman kyselyitä!


Viikonlopun suunitelmat meni nyt uusiksi tänä aamuna, kun Twingo alkoi yskiä keskellä risteystä ja yksi blondi käänsi virta-avainta aivan paniikissa ratissa. Pääsin käryttelemään töihin ja vastapäiseen huoltamoon, josta ei oikein osattu sanoa missä vika.
Pitkän päättelyn ja puhelinsoiton tuloksena on, että akku oli ehkä vähän kylmettynyt vesisateessa. Mutta en lähtenyt sitten 5 tunnin ajomatkalle työharjoitteluhaastatteluun huomisaamuksi. Joten istun kotona ja pohdin, että olisiko sittenkin pitänyt koettaa onneaan, sillä nyt homma siirtyy tammikuulle. Toivottavasti silloin ei olisi myöhäistä. Huomenna on kuitenkin paljon kouluhommaa, joka odottaa edessä kaiken muun ohella.

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Mä olen oppinut ottamaan terminaattoriaskelia myös korkokengissä :D Harjoitus tekee mestarin.
Hymyilytti, että kipität vauhdilla aina mutta että olet usein myös myöhässä... ;D

Mä olen kerran Dublinissa nostanut pienehkön lapsen kainaloista sivuun tieltäni, kun se tassutteli edessäni etanan vauhdilla enkä päässyt millään väenpaljoudessa ohi. Mulla oli KIIRE! Ja meni herne nenään! Joten nostin pois tieltä :D Kakara jäi niille sijoilleen ihmettelemään, että mitä tapahtu :D

Ella B kirjoitti...

Päätin ottaa vinkistäsi vaarin ja parhaillaan testailen korkoja, vielä kotona...Vähän hauska tuo lapsi-juttu, kuvittelen mielessäni ipanan ilmeen!