keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Marjaisa

Olen ehtinyt tutustua vähän muihinkin marjoihin kuin pelkkiin mansikoihin! Niitäkin laitettiin juuri tänään muutamat kilot pakkaseen, jossa herkut sitten odottavat minua talvilomalla...Mutta nyt voi vielä syödä tuoreista mansikoista vatsansa kipeäksi.


Ostin Lumenelta uutta kasvovoidetta. En olekaan ikinä kokeillut tätä. Otin nyt yövoide-versiota, kun aikeissa on ostaa erästä toista voidetta päiväksi lentokentältä. Ainakin voide tuoksuu aivan ihanalle!Kotona huomasin, että ryppyjäkin siloittava voide on tarkoitettu n. 20v. lähtien aina 40v. asti. Silloin tuli pieni "ikäkriisi", kun huomasin missä oma ikäni sijaitsee sillä janalla. No, toivottavasti suomalainen lakka tekee tehtävänsä eikä ensimmäisistä rypyistä tule niin havaintoja vielä hetkeen...

3 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Hyvä ostos tuo Lumene: mulla on samaa sarjaa se päivävoide ja on kyllä tosi ihanaa iholla! :) Sitä käytän rinnakkain L'Occitanen heleyttävän voiteen kanssa.

Ella B kirjoitti...

Niin on hyvä ostos! Olen nyt ehtinyt käyttää sitä pari kertaa ja todella tajunnut, mitä heleyttävä tarkoittaa. Oikeasti naama näyttää nyt voiteen käytön jälkeen just sellaiselta heleältä ja jotenkin kirkkaammalta, olen oikein tyytyväinen. Taidan tässä innostuksen puuskassa käydä katsomassa myös tuota Occitanen omaa, kun mainitsit. Tykkään myös heidän tuotteista, vaikka ovatkin vähän kalliimpia kuin Lumenen. Pyydän niitä sitten lahjaksi;)

MaaMaa kirjoitti...

Joo, suosittelen ehdottomasti näitä L'Occitanen heleyttäviä aineksia, joista bloggasin jokin aika sitten:

http://2.bp.blogspot.com/_gycwpvw-KCU/TCBfdTySa_I/AAAAAAAACc0/ntr2xLHq-Do/s1600/SDC12097.JPG

:)