torstai 22. heinäkuuta 2010

Takaisin etelässä

Nyt on sitten loma Suomessa ohi ja edessä oli taas harmillinen paluu Ranskaan. Kun Suomesta palaa takaisin, on aina vähän pientä kulttuurishokkia ilmassa ja aluksi kaikki ranskalaiset asiat ärsyttää. Heti ensimmäisenä päivänä kirosin pikkunälässä, että miksei tässä typerässä maassa edes tehdä raejuustoa?!?

Täällä onkin oikein kosteat helteet ottanut vastaan. Tänään päällä oli siskolta peritty hauska kukkamekko. Oli oikein mukava eikä yhtään luistanut yläosasta.

Lomalta tuli otettua yhteensä yli 700 kuvaa kahdessa viikossa eli joku on taas paparazzannut menemään. Niistä joitain voin laittaa blogiinkin jossain vaiheessa, kun ehdin. Ainakin mökiltä on tullut räpsittyä parit ihanat kuvat muistuttamaan tänne pimeään ihanasta Suomen valoisasta yöstä...Nyt loppuu näpyttely, sillä tämän viikon olen hautautunut ruudun taakse koulun työtä kirjoittamaan. Omana tavoitteena on saada juttu valmiiksi huomenna sillä viikonlopuksi olisi taas menoa, mutta en tiedä pitäisikö olla ihan niin positiivinen...

9 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

no, welcome back :) !

lauradelille kirjoitti...

Ihana mekko! :)

Cherry kirjoitti...

Voi taivas miten oot taas kauniina! Ihana mekko, siis sun päällä! Itselleni en ehkä heti osaisi ajatella, mutta sulle täydellinen <3 Hihi, huvitti toi raejuusto :D

Kuvia tänne vaan ja paljon, olis mahtavaa katsella niitä :)

Ella B kirjoitti...

Airelle, kiitos, kohtapa tässä alkaa taas ranskalainenkin elämä maittaa!

Laura, kiitos, aluksi katsoin että mikäs pussi tuo onkaan, jossa resorit molemmissa päissä, mutta hyvinhän tuo istuu!

Cherry, kiitti, en itsekään ajatellut aluksi että se olisi täydellinen, mutta kivapa se on. Voitin itselleni tuon mekon ja pari muutakin uutta tuttavuutta argumentillani, että Suomessahan sataa pian jo lunta:)

MaaMaa kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :) Tosi nätti mekko!
Mun suomi-ikävään ei auttanut yhtään viettää sielä vain pitkä viikonloppu: päinvastoin! Oisin niiin halunnut jäädä lillumaan järveen! ;D
Mutta hyvähän se on täälläkin - ja ens viikolla tulee käyly + veljentytöt meille kylään; vähän lohduttaa :)

terkut ja tsemppiä koulutöihin!

Ella B kirjoitti...

Kiitos MaaMaa. Olisin itsekin jäänyt sinne järveen! Nyt kyylään kuvia ja muistelen että olipa taas kiva kesä. Pääsin onneksi viime viikonloppuna jokeen uimaan, muistutti vähän enemmän järveä niin suolattomuudellaan kuin lämpötilallaankiin...

Italiansalaatti kirjoitti...

Hei Ella B!
Olen samassa tilanteessa oleva "kohtalontoveri" - tiedän tasan tarkkaan ton fiiliksen... :) Asun tosin Italiassa, mut ulkkiksen elämää joka tapauksessa! Blogisi on tosi kivan näköinen, ja oloinen! Olen itse uusi näissä kuvioissa, aloitin ruuasta jauhamisen omassa blogissani (italialaisten valtionuskonto ei ole katolisuus, vaan ruoka -siihen kasvaa kiinni!). Mut jos sulla on ikävä raejuustoa, mä antaisin vaikka oikean käteni mansikkarahkakulhosta ja kylmästä siideristä :)

Sini kirjoitti...

Hei Ella! Löysin jotenkin googlen kautta blogisi, lisään blogisi lukulistalle :)

Itse asun Avignonissa, en siis kovin kaukana.Kiva löytää muitakin suomalaisia bloggaajia ranskasta :)

Ella B kirjoitti...

Italiansalaatti, kiva lukea myös muiden ulkosumalaisten elämästä, pystyyn nin hyvin samai
stumaan useimmiten. Ja on se kummaa, kun Suomesta tekee aina mieli kaikkea "outoa" kuten raejuustoa, mutta on se vaan niin hyvää!

Sini, hei kiva kun löysit:). Tunnen myös vähän Avignonia (asuin ennen aika siinä liepeillä). Tosi kiva tutustua edes virtuaalisesti toisiin täälläpäin asuviin suomalaisiin!