tiistai 13. heinäkuuta 2010

Huh hellettä!

Uskomatonta että jo viikko on hurahtanut ohi. Niin se loma vaan menee kun on Suomen ennätyshelteet ja kivaa tekemistä.


Olen taas käynyt jäätelöllä, nyt alkaa kaikki maistettavat maut olla jo hallussa. Mutta katsokaa myös jäätelökioskin lämpötilalukemaa eilen...


Kotona vielä eilen illallakin kahdeksan aikaan oli näin lämmintä, kun lähdin polkemaan pikkumekossa kaveritapaamiseen rannalle. Ei tullut edes yhtään viileää koko illan aikana.


Päällä oli eilen joskus keväällä Zarasta ostamani pellavamekko. Onneksi sentään vähän tuuli, mutta pienen pyöräilyn jälkeen olin ihan hikinen. Varsinkin sen jälkeen , kun piti polkea siihen vastatuulen suuntaan.


En silti valita, ihanaa, kun lomalle osui tällaiset ilmat! Suomalaiset mansikatkin alkaa olla kypsiä ja tässä samaan aikaan kun tyhjennän pakastimen vanhoista, aletaan laittaa uusia pakkaseen.


Meidän torilla on ihana mansikka, joka aukiollessaan myy myös marjoja ja herneitä. Onhan se kiinniolevanakin ihan söpö.

Onhan sitä täytynyt myös muistaa tankata ja käydä viilentymässä kotikaupungin terassilla. Tässä ollaan Essien kanssa auringosta nauttimassa.

Ja nyt lomailu jatkuu, en tiedä ehdinkö enää kirjoitella Suomessa ollessani. Mutta täksi päiväksi on luvattu ennätyshellerajan menevän rikki ja minä lähden mökille hyttysten ja paarmojen syötäväksi ja järveen uimaan.

Ei kommentteja: