sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Synttäri piknik

Viikonloppu on taas hurahtanut kovaa vauhtia, ihan kuten koko viikko. Hyvä kun ehdin käydä kotona vähän nukkumassa ja aamulla taas uudestaan matkaan kahvin voimalla iltapäivän siestaa odotellessa. Meillä oli vieras kylässä ja tänäänkin lähdettiin puoliltapäivin sunnuntaimarkkinoille, jossa tietty tapasi tuttuja ja siinähän se iltapäivä kului. Eilisestä on kuitenkin kuvia, sillä juhlittiin yhden kaverin synttäreitä. Ohjelma alkoi piknikillä kaupungin puistossa, Jardin Public.


Siinä sitten rupateltiin ja syötiin ja juotiin koko päivä aina iltaan asti. Kellon siirtämisen jälkeen tuntuu niin oudolta, että valoisa ja lämmin aika jatkuu aina pitkälle iltaan asti. Tämänhetkinen lämpöaalto on myös kypsyttänyt mansikat jo valmiiksi. Vaikea tajuta, että ollaan vasta huhtikuussa...

 Välillä käytiin sulattelemassa ja katselemassa puiston maisemia...

 Oli niin lämmintä, että sai jo kaivaa shortsit ja aurinkorasvan esiin. Tosin sitä rasvaa olisi voinut levittää vähän runsaammin, olkapäät tuli kuin huomaamatta punaisiksi...

 
Jopa illalla kun kävelin piknikin jälkeen toiselle kaverille, lähikaupan mittari näytti tällaista lukemaa klo19...

4 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Ihanan keväisen näköistä siellä! Meillä on täällä Oulussa vielä likaisia ja rumia lumikinoksia siellä täällä. Aurinko kuitenkin aina toisinaan näyttäytyy iloisesti piristäen. Mutta voi pojat, että tämmöiset kuvat vaan lisää ja lisää mun matkakuumetta!! :)

Stazzy kirjoitti...

Täällä ollaan ihan väärällä kulmalla. Meillä näytti mittari lauantai-iltana auringon laskiessa +18°C.

Avelina kirjoitti...

Tuo on kyllä niin uskomatonta, että etelä/lounais-Ranskassa on ihan kesä huhtikuussa! Poikaystävän vanhemmat olivat kuulemma käyneet meressäkin jo uimassa! :)

Tosin muistan joskus aikoinani Ranskassa, eräänä helmikuuna lämmintä oli jo melkein 20c. Olin kyllä niin ihmeissäni, kun porukat kävelee t-paita ja shortsit päällä talvella. Ja että talvella voikin olla niin lämmintä.

Täällä Suomessa saadaan taas odotella hellettä, vieläkin on sellaiset ilmat, että hyvä jos ei räntää sada... :)

Ella B kirjoitti...

Ilmi, meillä oli kyllä hyvä tuuri että saatiin noin lämmin viikonloppu. Siinä sujui sitten synttäritkin oikein letkeässä menossa. Mun on vaikea kuvitella että Suomessa on vielä lunta, en voi millään uskoa muiden blogikuvia...

Stazzy, kyllähän tuossakin kelpaa istua aurinkoisella terasilla!

Avelina, en ole vielä ehtinyt rannalle asti, mutta aika viileä vesi varmaan on :). Viime viikko nautin auringosta mutta nyt pitäisi saada hommiakin hoidettua ja istua siis koneen ääressä, aika vaikeaa välillä kun katson ikkunasta ulos samalla...Mutta en valita!