torstai 14. huhtikuuta 2011

Fire Balloon

Tällä hetkellä on meneillään Thaimaalainen Uusi Vuosi, joten sen kunniaksi thai kaverini ehdotti meille onnea tuovien tulipallojen lennättämistä. Niitä lähetetään ilmeisesti ilmaan uuden vuoden juhlinnassa roppakaupalla, mutta meillä nyt oli vain meidät muutama. Lähdettiin siis yhtenä iltana kavereiden kanssa joen rannalle yrittämään lähettää näitä valkoisia palloja ilmaan. Ongelmana oli hieman se, että ilma oli tuulinen ja paperissa oli reikiä jonka vuoksi palloja oli hankala lähettää ilmaan.

 Tytöt levittämässä ensimmäistä palloa...

Sitten yritetään sytyttää keskustaa palamaan...

 Tuli ottaa vihdoin kiinni ja pallo alkaa täyttyä ilmalla...

 Pojat halusivat kokeilla seuraavan lähettämistä taivaalle. Ja sinne Bordeaux'n taivaalle niitä lenteli kaksi väkijoukon hurraamana, kaksi oli liian reikiä täynnä joten ne syttyivät palamaan eivätkä lähteneet liitoon.

 Takana Bordeaux'n kauniit rakennukset tarjosivat meille kauniin valomaiseman.

 Oltiin kuuluisalla paikalla Place de la Bourse, sen edessä sijaitsee Miroir d'eau tasanne, jossa ei tosin näin illalla ollut vettä. Päivisin tasanteella oleva vesi alkaa höyryttyä tasaisin väliajoin ja erityisesti pikkulapset tykkää juosta siinä.

 
Oli vielä niin lämmintä, että me tytöt oltiin ilman sukkahousuja. Keskiyön vaiheilla piti kyllä pistää kaikki villapaidat päälle.
 Yhtäkkiä bongasin jotain tuttua ilmassa...

Ja sehän oli Suomen lippu! Löysin siis sattumalta Suomen konsulaatin. Tämä on kyllä ensimmäinen kerta kun näin Suomen lipun maisemassa. Tämä taitaa johtua siitä, että Suomi jakaa kyltin mukaan rakennuksen n. 10 muun konsulaatin kanssa ja ehkä siis myös lippupaikan.

Illan lopputulos: taas yksi hauska ilta kavereiden kanssa, ihmisjoukkojen ihailua, kaksi toivetta taivaalle lähetettynä, kahta ei ehtinyt toivoa, kun pallot olivat jo tulessa. Niiden toiveiden täyttymistä odotellessa...


Ei kommentteja: