keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kun on niin lämmintä

Viikonloppuna oli taas niin uskomattoman lämmintä, että päätettiin järkätä piknikkiä. Yksi meidän tiimin jäsenistä tuli viikonloppuvierailulle joten siitä otettiin tietty kaikki ilo irti yöt ja päivät niin että nukkumisellekaan ei meinannut pahemmin jäädä aikaa.

 Vanhan tavan mukaan tytöt olivat tehneet ruoan ja pojat tuoneet paikalle jotain yksinkertaista kuten patongin tai viinipullon tai ihan vaan itsensä.

 Minä tein pastasalaattia ja mustikkamuffinsseja ja muut tytöt lihasalaattia (jota syötiin käärimällä sitä lusikallinen salaatin lehteen) ja lihacurryä.

 Pitkät housut oli vähän liiankin kuumat, mutta lähdin suoraan piknikiltä illalla töihin joten en viitsinyt ihan shortseja laittaa.

 Päivän ohjelmaan kuului tietty kaikenlaista hulluttelua ja naurua vatsantäydeltä...

 Niin että välillä piti vähän huilata ja lukea juorulehtiä.

Sitten jaksoi taas hullutella ja pelata eri pelejä yhdessä kunnes päivä olikin kulunut ja oli aika jo lähteä. Ei kyllä millään olisi huvittanut lähteä töihin ja jättää muita nauttimaan vielä illan viimeisistä auringon säteistä...

2 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Vitsi siellä on lämmin!!! Me ei ihan vielä täällä piknikille kyl viitittäis.. paitsi ehkä takki päällä :)) Ja kohta on vappu, joten ehkä sit! Näyttää aika rennolle muutenkin teidän hulluttelut :)))

Ella B kirjoitti...

En meina itsekään uskoa, että joka päivä on tuollaiset säät, aina pohtii että laittaisko housut vai sukkahousut hameen kanssa. Noillakin housuilla tuli tosi kuumua. Täytyy muuten munkin yrittää järjestää jotain vappupiknikin tapaista täällä josko olisi ihmisiä maisemissa!