perjantai 15. huhtikuuta 2011

Seitsemän kertaa minä

Sain vähän aikaa sitten, tai hmmm kauan aikaa sitten, tämän tunnustuksen Kauniilta Kameleontilta. Näitä tunnustuksiahan on aina oikein miellyttävää saada, tietää että joku muukin lukee blogia kuin äiti ja vielä tykkääkin... Tähän tunnustukseen kuuluu siis paljastaa seitsemän asiaa itsestään. Olen tämän joskus tehnyt aiemminkin, mutta en yhtään muista mitä olen paljastellut, toivottavasti ei tule samoja.
 

1. En ole kauhea siivous-tai järjestelyhullu. Asuttiin aina viime viikkoon asti saksalaisen kanssa, jolta tuli säännöllistä "huomauttelua", että tiskejä voisi tiskata useammin ja ruokapöydän siivota sen jälkeen kun ollaan siinä pidetty kahdeksan hengen illallinen. No, kyllähän siitä tiskiä kertyykin...Lisäksi vierailulla ollut kaveri katseli että huoneeni "muistuttaa Bagdadia". Nyt se on vähän enemmän järkätty.

2. Olen erittäin kaikkiruokainen, mutta en voi sietää viskiä tai korianterin hajua.

3. En ollut koskaan syönyt majoneesia ennen Ranskaan tuloa.

4. Tykkään hirmuisesti ranskalaisista, ja ne täytyy tarjoilla ketsupilla (Heinz) ja sinapilla höystettynä.

5. Minulla on aina vähintään yksi kirja meneillään joiden kanssa nukun. Tällä hetkellä luen kolmea eri kirjaa.

Menossa Paolo Coelhon Brida.

6. Täällä minua luullaan aina nuoremmaksi kuin olen. Johtuneeko se hyvistä geeneistä vai nuorekkaasta käyttäytymisestä...

7. Tykkään pelata eri pelejä, paitsi liikunnallisia. Mieluummin harrastan liikuntaa ihan itsekseen. Näinpä joka maanantaisesta pubivisasta on tullut meidän vakio-ohjelmaa.

Annan tämän tunnustuksen seuraaville bloggaajille: Essie, Cherry ja Maria. Haastan myös kaikki muut blogilleset lukijat kaivamaan salaisuuksia itsestään, joita en tähän listannut!

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Sama juttu, luullaan nuoremmaksi kuin mita on! tosin mielestani ranskalaiset neidot nayttavat joskus ihan jarkyttavan vanhoilta vaikka ovat minuakin nuorempia ;)

Ella B kirjoitti...

Sini, joo Suomessa kyllä meen ihan ikäisestäni mutta täällä ollaan kai hieman eri tyylisiä.

Maria kirjoitti...

Voi, kaunis kiitos tunnustuksesta! Olin reissussa niin ehdin vasta nyt huomaamaan ja tulla kiittämään!