lauantai 17. maaliskuuta 2012

And it goes like this

Tämä viikko on hurahtanut ohi aivan liian nopeaan ja vauhdikkaasti. Yksi työkaveri on ollut sairaslomalla joten olen ollut koko viikon töissä ainoastaan pomon kanssa. Alunperin suunnittelin positiivisesti, että viikosta tulisi rauhallinen ja ehtisin tehdä vaikka mitä, mutta mitä vielä. Maanantaina olin vapaalla ja rauhallinen koti-ilta vaihtui vähemmän rauhalliseen kun lähdin tapaamaan kavereita.


Keskiviikosta lähtien meillä onkin ollut ravintolassa joka ilta tuttuja ja isoja varauksia, jotka ovat jostain syystä vääjäämättä päättyneet enemmän tai vähemmän riehakkaasti. Tässä on esimerkiksi meidän torstai-illan pullosaldo. Täytynee tunnustaa, että me juotiin kyllä pomon kanssa myös muutamat lasilliset shamappanjaa illan aikana...
  
Eilen illalla taas jouduimme venailemaan aina kahteen (!) asti, että eräs pariskunta saisi juotua Badoit-pullollisensa. Siinä odotellessa eräs kaveri poikkesi yhdelle ja taas tuli lisää kallistettua lasia. Lopulta pääsimme liittymään kavereidemme seuraan heidän läheiseen ravintolaan, jossa ilta tosin päättyi vähän lyhyeen kun poliisit tulivat laittamaan sakon liian myöhäisestä alkoholitarjonnasta.

Tänä aamuna ohjelmaan on kuulunut hengailua kämppisten kanssa ja viikon kuulumisten vaihtamista, kun ei olla useasti törmätty viikon aikana. Pian pitäisi alkaa valmistautua taas töihin, vielä yksi työilta tällä viikolla...Onneksi sunnuntai on lepopäivä!

2 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Rupesi soimaan päässä Moves like jagger. ;)

Ella B kirjoitti...

Ragdoll, hyvin huomasit sillä tuosta otsikkokin tuli sillä tuota biisiä on soitettu aika lailla joka ilta töissä:)