maanantai 2. elokuuta 2010

Olen aalloilla

Olen taas kotona ja juuri ja juuri viikonlopusta hengissä selvinneenä. Lähdin siis viime keskiviikkona viimeisen työharjoittelupäivän jälkeen ajamaan Montpellieriin tapaamaan kavereita. Vielä aivan viime hetkille astin sain vääntää koulun lopputyötä, sillä edellisviikonloppunakin oli kiireinen ja yhdet 1v. synttärit tuli juhlittua. Lopulta lopputyö pääsi postiin vasta Montpellierissä torstaina ja edessä oli valvomista, isompia ja pienempiä pirskeitä, rantalöhöilyä ja moules-frites eli simpukoita ja ranskiksia, paljon naurua ja lopulta piti tietenkin pirauttaa pienet itkutkin.

Nyt edessä paluu oikeaan todellisuuteen ja opiskelijan karseaan kesälomailuun eli kesätöihin. Huomenna alkaa työt klo 7.30 ja pitäisi varmaan pian mennä nukkumaan vaikka iltapäivällä koisasin jo parin tunnin päikkärit viikonlopusta väsyneenä. Olen haalinut niin paljon töitä erityisesti elokuuksi että aivan hirvittää jo nyt. Onneksi tiedossa on kuitenkin syyskuun alussa viikon loma, joka silloin tulee varmaan ihan tarpeeseen. Ja kyllähän tässä vähän jännittää palata töihin, vaikka tuttu paikka on kyseessä, joskin tiimi on aika lailla vaihtunut...

4 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Paljon tsemppiä töihin toivottelee yks yökyöpeli täältä :)

Airelle kirjoitti...

jos ymmärrän oikein, et ole enää viinitilallasi töissä? mitÄs nyt eteen, joko opintosi loppuivat vai jatkuuko vielä ensi vuonna? tsemppiä muille töille, kuumassa!

MaaMaa kirjoitti...

Tsemppiä kesätöihin, hyvähän se on että niitä riittää vaikka lomailu on kyllä houkuttelevaa ... :)

Onnea myös lopputyön valmiiksi saamisen johdosta! Sitä sietikin juhlia viikonloppuna sitten! :)

Ella B kirjoitti...

Cherry, kiitos, ja hyvin meni! Nyt pitää vaan tottua heräilemään muutamaa tuntia aikaisemmin kuin ennen.

Airelle, joo nyt loppui viinitila, joskin jatkan edelleen etätyönä projekteja joita aloitin kuten kaikkien Suomen yhteyksien pitämistä. Lokakuussa starttaa vielä viimeinen kouluvuosi!

MaaMaa, oikeassa olet! Kyllä olin helpottunut kun sain sen postiin ja vielä seuraavana päivänä näin netistä, että oli hyvin saapunut perille. Nyt kaikki venaileekin jännityksessä arvosanoja...