sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Päivän ohjelma

Sunnuntaipäivä on usein yhtä löhöilyä kotona ja edellisöisen hummailun sulattelua. Tämä kuva kuvastaa erittäin hyvin meidän kimppakämpän sunnuntaifiilistä: istutaan sohvalla katsomassa Dinner Presque Parfait'a ja valkkaamassa reseptejä joita haluttaisiin kokeilla, juodaan lämmikseeksi teetä ja roikutaan puhelimessa. Lisänä menossa saattaa olla Uusi Testamentti (Englannin reissumme vitsi) ja kämppiksen tupakat, joita varten hänen täytyy mennä ulos kylmään polttamaan, sillä inhoan tupakanhajua sisällä ja voin haistaa sen kaukaakin.


Tänä sunnuntaina oli kuitenkin ohjelmassa jotain kiinnostavampaa, sillä lähdin kavereiden kanssa kierrokselle Sauternes-Barsacin viinialueelle, jossa vietettiin tänä viikonloppuna avoimien ovien päivää. Laitan reportaasia ja kuvia heti, kun olen saanut ne ladattua koneelle.

Hyvää sunnuntaita!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ma myos inohosin niita aikoja kun kimppakampassa asuttiin ja mun kamppikst poltti tupakkaa ja pilvea paivittain ja kyl ne parvekkeelle meni mut tulee se haju siltikin sisaan ja jos juhlia pidettiin niin totta kai kaikkien piti poltaa sisalla ikkunat kiinni <3
ja kaikki piti mua aina oikeana ilonpilaajana kun jaksoin vahan makattaa

onneksi asun nyt poikaystavani kanssa joka ei polta :)

Ella B kirjoitti...

Anonyymi, onneksi toinen kämppikseni ei polta ja kolmannelle jäkätän koko ajan joten hänkin on vähentänyt/melkein lopettanut. Inhoan myös hajua, onneksi enää ei tarvi baari-iltojen jälkeen laittaa suoraa koko vaatekerrastoa ulos ja tukkaa pesuun vaan saa olla "hajuvapaana"!