maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween

Eilen tuli Halloween juhlittua ja pukeuduttua pitkästä aikaa asuun. Yleensä inhoan naamiaisjuhlia, sillä asua varten täytyy aina ostaa joku lisäke, joka sitten lojuu käyttämättömänä nurkissa ja asussa näyttää rumalta tai naurettavalta tai molemmilta. Tänä vuonna minäkin innostuin hieman, sillä kämppis ilmoitti, että pukeudutaan satuhahmoiksi Disneyn piirretyistä. Meidän asut ei ehkä mätsää täysin juhlan teemaan, mutta oltiin silti naamiaisasuissa!
Englantilaisia Halloween-leivoksia. Ei tultu kokeiltua.


Helinä-keiju valmiina matkaan. Siivet puuttuvat ainoastaan selästä, sillä oltiin molemmat niin blondeja ettei osattu millään laittaa niitä selkään. Kaverin juhliin saavuttaessa täydessä tuiskeessa oleva pute policier vampirique, omin sanoin, eli seksikäs vampyyripoliisi avasi siipeni silmänräpäyksessä. Siinä oli blondi suu auki ihmettelemässä...
 
 
Pocahontas ja Helinä matkalla bileisiin. Matkabiisiksi opeteltiin Tuulen värit espanjaksi ja esitettiin se paikan päällä muille vieraille. Onneksi Helinä on mykkä.

2 kommenttia:

Essie kirjoitti...

Aa! Ihana toi Helinäkeijupuku! Näytätkin ihan Helinältä. Mä pukeuduin meidän bileisiin täällä tietenkin vamppyyriksi ;)

Ella B kirjoitti...

Kiitti mäkin olen ihan tyytyväinen lopputulokseen:). Ja näin tosiaan teidän bileistä kuvia, arvasin heti että olet vampyyri!