torstai 18. marraskuuta 2010

Saappaan tyhjennys

Englannin reissulta lähti mukaan yhtä jos toista kauneustavaraa. Himoittiin jo etukäteen paikallisessa Boot'sissa käyntiä ja lopulta käytiin siellä n. neljä kertaa, pari kertaa oikein kunnolla jolloin molempien tyttöjen kopat oli ihan pullollaan. Onneksi tässä liikkeessä oli ihana tarjous: "kolmas tuote ilmaiseksi". Niinpä funtsittiin hyllyjen välissä tarkkaan, että mitkä tuotteet maksetaan samassa syssyssä niin että saataisiin mahdollisimman kalliit ilmaiseksi.

Tärkein jahdatuista tuotteista oli dry shampoo eli kuivashampoo, jota minä en ollut ikinä kokeillut ja joka maksaa Ranskassa jotain 8€, mutta on tosi huonosti toimivaa. Omaan saaliiseeni kuuluu ainoastaan kaksi isoa pullollista, joista toinen on jo melkein tyhjä. Eli käyttöä on löytynyt eikä pullo hinnallakaan ole pilattu vaan yhden putelin hinta oli jotain 2-3£. Kämppis oli kaukaa viisas ja osti kaikki eri hajut ja voin jo nyt todeta hänen olleen oikeassa. Seuraava kaveri lähtee Lontooseen täksi viikonlopuksi ja hänen listallaan on jo "monta pulloa kuivashampoota tuliaiseksi".

Lisäksi ostin vartaloöljyä, joka myös toimii erittäin hyvin. Olin tätä jo kokeillut enemmin, toisin sanoen käynyt kämppiksen purkilla joten nyt päätin ostaa ihan itsellekin ison pullon. Ostin myös ihanan hunajan hajuista kuivaan tukkaan suihkautettavaa hoitoainetta, joka oli tosi halpaa ja toimiikin vielä kaiken lisäksi.

Muita kauneustuotteina toin mukana ensimmäisiä ryppyvoiteita, kevyesti ruskeuttavaa päivävoidetta ja heleyttävää päivävoidetta. Olen aivan rakastunut näihin Olayn tuotteisiin. Päädyin niihin ainoastaan englantilaisissa lehdissä nähtyjen mainosten perusteella ja jo nyt harmittaa, että ne tulevat joskus loppumaan. Tuo heleyttävä jättää oikeastikin kasvot tosi aurinkoisiksi, jopa vähän nukutun yön jälkeen. Silloin katselen naamaani peilistä, että voiko tämä toimia näin hyvin...
Olen myös kokeillut tuota vihreää Olay'n yövoidetta ja juuri minulle sopivasti siloittaa kasvoja mutta silti kosteuttaa.

Lisäksi mukaan lähti vielä John Friedan blondi-shampoota ja Aussien shampoita minikoossa. Ihastuin tuuheuttavaan shampooseen, joka haisee aivan karkilta (melkein liikaakin) ja myös paljon kehuttu 3-min miracle- hoitoaine takasi pehmeän tukan. Ehkä seuraavalla satsaan isoihin pakkauksiin...


5 kommenttia:

Piretta kirjoitti...

Noi batisten kuivashampoot on ihan parhaita <3 winkwink asokselta niitä saa tilattuu kans!

Ella B kirjoitti...

Hei kiitti vinkistä sillä ollaan juuri pohdittu että miten saataisiin niitä lisää maihin!;) Pitääkin käydä katsomas asos.

Ciacy kirjoitti...

Màkin oon tààllà yrittànyt metsàstàà kuivashamppoota, mutta tuloksetta. Niin moni niità kuitenkin kehuu, ettà pakkohan niiden on siis toimia...jatkan etsintòjà.

Sini kirjoitti...

Hei Ella! Olet saanut blogissani tunnustuksen ispiroivana bloggaajana :)

Ella B kirjoitti...

Ciacy, samoin en ole ennen törmännyt kunnes huhu alkoi kiertää että Englannista saa ja vielä halvalla. Kävin muuten katsomassa tuolta Asoksen sivuilta, sieltä voisin yrittää tilata seuraavaksi.

Kiitos Sini, laitankin sen pian blogiin kunhan ehdin taas kirjoittaa uusia juttuja!