torstai 30. joulukuuta 2010

Talvisaappaat

Joulun välipäivillä piti tietenkin rynnistää kaupungille kaikkien muiden liikaa jouluruokia ähkineiden kanssa. Muutamia juttuja bongasinkin alesta ja muun muassa uudet talvisaappaat!

Katselin näitä ensin sanomalehden mainoksessa, sen jälkeen kokeiltiin äidin kanssa yhtä aikaa kaupassa ja päätettiin lopulta jättää hyllyyn, sillä hinta oli aika kallis vielä 50% alen jälkeenkin. Kunnes sisko tuli iloisena illalla kotiin ja huikkasi heti ovelta: "Tulkaa katsomaan mitä mä löysin!". Samaiset saappaathan hänellä oli jalassa...
Niinpä seuraavana aamuna piti heti kurvata kaupalle ja tulinkin kotiin uuden saapasparin kanssa. Enkä vain yhden sillä samalla reissulla piti tuoda yhdet myös äidille, joten meidän perheeseen on nyt siunaantunut Ecco-saappaita. 

Vähän näitä on jo testattu, ja hyvältä tuntuu. Korkoa on vähän, mutta juuri sopivasti, että pääsee tarpomaan lumessakin. Erityisesti varsi sopii juuri minulle, sillä se on kerrankin tarpeeksi tiukka pohkeen ympäriltä eikä lösötä. 
Olenkin nyt yrittäin tyytyväinen saappaisiini. Tulipa tehty ainakin yksi hyvä löytö aleista!

4 kommenttia:

Avelina kirjoitti...

Hyvännäköiset, ja varmasti laadukkaat saappaat!

Alkusyksystä etsin itse myös saappaita, mutta jätin asian sikseen, kun mistään ei löytynyt kivoja, ja erityisesti nahkaisia. Tukholmassa niin ikään Eccolla kokeilin useita kivoja saappaita, muttei kuitenkaan lähteneet mukaan. Täytyy varmaan poiketa Eccolla nyt uudestaan. :)

Ella B kirjoitti...

Avelina, Minulla käy aina samoin että kun yrittää etsiä tai edes on sellainen ajatus, että nyt voisi silmäillä saappaita niin niitähän ei ikinä löydy. En, hmm, olisi oikein tarvinnut uusia saappaita, mutta kun on ne niin hienot ja sopivat vaan. Nuo Eccon kengät on kyllä aivan tosi kalliita, niitä ei helpolla ostella noin vaan jos ei löydy just sopivaa. Nämäkin on mun ensimmäinen Ecco-pari.

Ansku kirjoitti...

Voi tuo neulemekko on ihana!! Mahtaako tuollainen löytyä suomesta?

Ella B kirjoitti...

Ansku, eipä taida:). Olen sen ostanut Lontoon Primarkista tuossa syksymmällä. Se onkin tarpeeksi lämmin talven viimoihin.