perjantai 31. joulukuuta 2010

Uuden Vuoden Talo

Piparitalon rakennus vähän jäi. Osat tuli valmiiksi jouluaattona, mutta liimaminen, josta tykkään vähiten, jäi vain kummasti kaikkien kiireellisempien juttujen alta, kuten Millenium-elokuvien katselun. Ryhdistäydyin sitten ja pakotin hyvän hetken tullen siskoni talon rakennuspuuhiin. Nopeasti se saatiinkin lopulta pystyyn.

 Pihassa oli kuulemma kuulunut olla lehmiä ja kanoja, mutta kaikkien lehmien hännät tai päät meni rikki ennen kuin ne ehtivät piparitalon pihaan asti ja kohtalona oli päätyä parempiin suihin. Kanoja en oikein osannut askarrella, joten pihapiirin asukeiksi riitti talon isäntä ja emäntä, kuusi, sen takaa vilkuileva mörkö, laiva ja huulet.

 Nyt odotellaan enää vuoden vaihtumista, että saataisiin korkattua meidän talo!

Itse aion nauttia vielä parista argentiinalaisesta ja espanjalaisesta viinistä, jotka kävin hakemassa Alkosta pitkän pohdiskelun jälkeen, ja rakettien katselusta ja taas kerran ruoasta!
Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
Meidän sanomalehdessä olleen toivotuksen myötä nähdään ja kuullaan taas ensi vuonna!

5 kommenttia:

Piretta kirjoitti...

Parempi myöhään kun ei millonkaan :D Myös kovin mun tapaista :D

Ihanaa uutta vuotta!!

MaaMaa kirjoitti...

Hieno piparitalo! Ja huuletkin pihalla, mahtavaa :D

Hyvää Uutta Vuotta -- Bonne Année!! <3

lula kirjoitti...

Oi, tuo mörkö on kyllä ihan paras :)
Hyvää Uutta Vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!!

Ella B kirjoitti...

Piretta, niinpä jouluna oli muuteskin syömistä! Hyvää vuoden alkua!

MaaMaa, kiitos ja pihaanhan kuuluu kaikkea oleellista kuten huulet:). Mun kaverilla oli dinosaurus katolla! Bonne année!

Lula ja Bubuina, olenko vähän muumivillityksessä... Hauskaa vuotta 2011 myös teille molemmille. Tulkoon tästä vielä parempi kuin entisestä!