perjantai 24. joulukuuta 2010

Viimeinen luukku

 Ennen jouluaattoa avasin jo ensimmäisen lahjani, jota en millään jaksanut odottaa jouluun asti. Olen nimittäin saanut syksyn mittaan kaksi ihanaa pakettia Suomiosoitteeseeni, joiden avaamista olen odottanut kuin kuuta nousevaa.

 Toisesta paketista paljastui ihana valkoinen helmirannekoru, musta on omasta takaa. Tämä rannekuva on vähän outo, mutta pakko sitä oli heti kokeilla, jo ennen yhdenkään kuvan ottamista.

 Lopputulos: korvikset ja rannekoru, jotka sopivat minulle täydellisesti, jopa kapeaan ranteeseeni ja yksi onnellinen joulunodottaja. Kiitos Cherry!

 Kävin myös vihdoin parturissa siistimässä tukkaani, siihen laitettiin vähän raitaa ja latvoja lähti. Olen itseasiassa ihan hämmästynyt kuinka pitkäksi hiukseni ovatkaan kasvaneet, sillä ne ovat laadultaan erittäin ohutta, suomalaista hiusta, joka ei vuodessakaan tunnu kasvavan senttiä enempää. Lisäksi olin aivan onnessa kun kampaaja halusi vielä kihartakin tukkani. Sopi minulle kun en itsekään osaa!

Uusissa hiuksissa oli sitten hyvä poseerata. Tästä kuvasta voisi melkein löytää hääteeman: jotain uutta (hiukset), jotain vanhaa (rannekoru), jotain sinistä (villatakki) ja jotain lainattua ( koko vaatekerrasto siskolta, kun omiakaan ei vieläkään ollut tullut). Itseasiassa oli aika kiva käydä siskon vaatekaapilla, vaikka asianomainen ei tästä niin tykännytkään.

Tästä pääseekin pian avaamaan loputkin lahjat, 
Hyvää Joulua Kaikille!

4 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Oi mahtavaa, että ne sopi noin hyvin!! Jeee, tulin tosi iloiseksi tästä postauksesta, kiitos vaan itsellesi :) <3

Essie kirjoitti...

No tuo vaatekokonaisuus oli mun puolesta lainattavissa, mutta kun aloit omia mun kaikki lempivaatteet, jota käytän miltei päivittäin alkoi syntyä ongelmia ;)

MaaMaa kirjoitti...

ihana tukka!!

Ella B kirjoitti...

Cherry, pitää tekijää kiittää oikein julkisestikin:)

MaaMaa, aika hyvä tuli joo kiitos. Varsinkin parturin tekemistä kiharoista, itse en ole vielä edes yrittänyt tehdä mitään vastaavaa.