tiistai 14. kesäkuuta 2011

Epäonnea

Muistaako joku vielä kun kerroin vähän aikaa sitten että kamerani varastettiin? No, enköhän saanut eilen toissapäivänä näppäiltyä netistä tilaukseen uuden, juuri sellaisen kun haluan ja kohtuuhintaisena, kun tietokone alkoi hurista niin kauheasti, että luulin että se räjähtää vielä kappaleiksi. Olen siis tässä toista päivää ilman tietokonetta. Kämppis tuli tänään kotiin niin kirjoittelen hänen koneellaan.
   Kameran kanssa samassa hötäkässä hukkui myös puhelimeni, jonka tilalle kävi ostamassa uuden (erittäin moderni malli, ottaa jopa kuvia ja maksoi 40e). No nyt eilen tämä muutaman viikon vanha puhelimeni alkoi myös temppuilla, sammui koko ajan ja lopulta poisti kaikki viestit, kuvat, soittoäänet sun muut. Pitäisi nyt sekin viedä takaisin liikkeeseen. Auto sentään on pysynyt tien vieressä, joskin sitä on yritetty varastaa ja etuovea on ihanasti riuhdottu irti sekä eräs sakko erääntyi maksettavaksi tänään.
 Just nyt olisi ihan kiva alkaa saada niitä töitä.

8 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Niinhän se menee, että kaikki tommoset asiat tapahtuu aina yhtä aikaa!! Toivottavasti kännykkä ja tietokone saadaan korjatuksi ja että niitä töitäkin löytyisi pian! :)

Stazzy kirjoitti...

Voi ei :-/
Mitäs jos pyytäisit Mr Murpya menemään jonkun muun luo?
(Ei tänne, kiitos.)

Cherry kirjoitti...

Ei hemmetti!!! Tosta ei ole matka kyllä kun ylöspäin! Alkaa jo epäonni riittää :(( tsemppiä!!

Linda kirjoitti...

eikäää, kaikki tietysti samaan syssyyn. Elektroniikka-ongelmat on kaikista rasittavampia.. jotenkin sitä olettaa että kaikki toimii moitteettomasti, ja just silloin kun niitä eniten tarvitsis, joku hajoo tai temppuillee. argh. Tsemppiä, kyllä täää tästä vielä iloks muuttuu! varmasti.

Sini kirjoitti...

Voi ei, kaikki huonot asiat tulee aina samaan aikaan! Mulla on samanlainen ongelma suomalaisen läppärin kanssa, hurisee kamalasti. Nämä ei taida kestää tätä ilmastoa täällä, tuuletin ei jaksa pyörittää tarpeeksi ja koko kone sammuu. Ostin sellaisen extratuulettimen koneen alle, niin toimii :) Tsemppiä!!

Ella B kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, täällä yritetään edelleen korjata näitä tekniikkavempeleitä. Niin totta, että kaikki irtisanoo toimintansa aina just samaan aikaan!
Tietokone on just nyt kaikista ärsyttävin, en saa edes blogiin kirjoitettua kun olisi aikaakin. Ohjelmoija tms. tuttuni on tietty juuri nyt matkalla niin joudun hieman venailemaan, että hän tulisi katsomaan konetta.

Sini, mulla on ihan ranskalainen läppäri joten pitäisi olla ilmastoon tehty :). Taitaa vaan olla liian vanha, raukka.

Lähdempä tästä piakkoin taas yhteen työkokeiluun, jospa menisi hyvin tällä kertaa.

MaaMaa kirjoitti...

No jo on epäonnea kerrakseen! Noh, nyt on suurinpiirtein kaikki mitä voi rikki mennä jo rikkoutunut, joten toivottavasti vain hyvää luvassa jatkoon.
Terkkuja paljon <3

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, oikeassa olit tuosta että kaikki mennyt jo rikki. Nyt odottelen vähän parempaa menestystä :)