sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ylöspäin

Niinhän se menee, että kun kaikki asiat on tosi huonosti, niin siitä voi vaan alkaa mennä paremmin. Ajattelin ettei minun tarvi täällä blogissa jauhaa työasioista, mutta kun se nyt on vain viime aikoina ollut koko elämäni, täältä tulee. Viimeisen kommenttini jälkeen olen siis löytänyt oikein kivan ravintolan, jossa on nyt vakipaikka tarjolla. Huomenna allekirjoitan vielä sopimuksen niin, että voi kai tätä viralliseksi sanoa! Tietokonekin toimii, kameraa odotellaan ja puhelinjuttu on no, tekemisasteella. Onneksi on vanhoja luotettavia Nokian puhelimia varastossa, jotka toimivat vielä melkein 10 vuoden jälkeen!

Ensi viikolla edessä on hurja viikko, sillä pyysin heti kättelyssä tämän viikonlopun vapaaksi. Lauantai-iltana oli koulun bileet ja tänään alkoi kansainväliset viinimessut Vinexpo.

Käytiin siis kääntymässä, toisin sanoen vietettiin päivä messuilla. Kyseessä on ammattilaisille tarkoitettu messu, jonne lähdin tulevan pomoni kanssa. Näistä kuvioista lisää kunhan ehdin kirjoitella. Mitään kamalan kiinnostavaa ei löytynyt sillä minua kiinnostavat argentiinalaisten viinien osastot jäi käymättä, kun aika loppui kesken.

Lähden tästä katselemaan kaupungin menoa, sillä Bordeaux'n joen rannalla juhlitaan "joen juhlaa" vielä tänään. Eilen näimme jo ilotulituksen. Samaan syssyyn ehtii tapaamaan paria koulukaveria, jotka ovat palanneet kaupunkiin Vinexpoa varten. Liikuntaa tulee myös harrastettua sillä julkinen liikenne on lakossa koko viikonlopun...

4 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Hei Ella Bella, olen lueskellut kivoja juttujasi jo muutaman kuukauden, tama vasta eka kommentti. Kerrot kivasti ulkomailla asumisesta ja Ranskasta. Ja tykkaan myos tyylistasi :) Kirjoittele jatkossakin! Ja onnittelut uudesta tyopaikasta!

Ella B kirjoitti...

Hei Liina, kiva kun olet löytänyt tiesi tänne! Ja nyt voin taas kirjoitella vähân enemmän kun on taas kamera käytössä, mielestäni pelkkä teksti on aika tylsää (tai että itsellä ei vaan oo turhaa asiaa). Kiitos vielä olen kyllä tyytyväinen että töitä vihdoin löytyi ja vielä lisäksi ihan paras paikka.

MaaMaa kirjoitti...

Hieno juttu että työpaikka on löytynyt: onnea mielettömästi!! Kyllä nyt sietää sitten vähän juhlistaa ennen töiden alkua - joten kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua!

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, kiitos olenkin juuri oikein onnellinen! Onhan sitä tullut juhlistettuakin ihan jokaista mahdollista tilaisuutta, jopa työporukan kanssa, niin että hyvän paikan olen saanut.