keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Matkalle

Tänne sitä taas suunnataan huomenna! Edessä siis muutaman päivän pikapyrähdys Suomeen ja kotiin ja viikonloppuna eräitä tärkeitä YO-juhlia juhlistamaan. Mekkoa tai koko juhla-asua ei todellakaan ole ehtinyt kauheasti miettiä, juuri äsken sain heiteltyä laukkuun muutamat vaatekappaleet, joilla toivottavasti pärjää. Alkuviikko on mennyt vieraan kanssa kestitessä ja työn etsinnässä kuten yleensä niin etten ole edes ehtinyt pahemmin kotona lorvailla ja miettiä jotain sellaista kuin pakkaamista.


Nyt täytyy tästä lähteä nukkumaan, huomenna aikainen herätys ja viime hetken pakkailut sun muut. Edelleen kamerattomana ja nyt viikon verran vielä tietokoneettomanakin en varmaan ehdi paljon kirjoitella. Olisi kivaa, että säät suosivat täällä on jo totuttu lämpimään auringon paisteeseen!

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihanaa matkaa Suomeen! :)

MaaMaa kirjoitti...

Mukavaa suomireissua ja YO-juhlia :)

Sitruunainen kirjoitti...

Terve, Ella!

Lueskelen toisinaan blogiasi ja äsken katselin vähän vanhempia postauksia, joista silmiini sattui sun antamasi kirjavinkki (se Kreeta-aiheinen kirja, joka kuulosti just oikealta mun makuuni). Katsos kun mulla on nyt pakollisena projektina ranskan kieli ja koska kiireiseenkin kesään kuitenkin kuuluu se kesäkirja, niin ajattelin urheasti kokeilla sitä ranskaksi.. Oletko sattumalta törmännyt sellaiseen ranskalaiseen kirjailijaan jota vois suositella tällaiselle kielipuolelle? Italian pohjalta ymmärrän kohtalaisen hyvin ja onhan sitä nyt muutaman kurssin verran tullut pakerrettua sitä ranskaakin. Mut jos nyt menen ja tilaan jonkin minkä tahansa kirjan "säkissä" niin mulle kuitenkin sattuu joku vaikeaselkoinen runomuotoon kirjoitettu eepos, heh heh. Niinpä ajattelin vaan kysäistä jos sulla vaikka olis jotain korvan takana.

Blogisi on oikein kiva - on mukavaa tutustua elämään Ranskassa! :)

Ella B kirjoitti...

Sini ja MaaMaa, matka meni hyvin ja niin äkkiä etten edes melkein tajunnut olevani Suomessa ennen kuin istuin jo paluukoneessa...

Sitruunainen, onnea vaan ranskalaisen kirjan lukuun! En ole itseasiassa koskaan saanut yhtään kirjaa loppuun ranskaksi joka johtuu ihan laiskuudestani lukea ranskankieltä joka on tietysti näiden logiikalla hieman erilaista kirjoitettuna kuin lausuttuna. Juttelin tästä aiheesta juuri eilen ranskalaisten kavereiden kanssa jotka vakuuttivat että hyviäkin ranskalaisia kirjoja on...Itsellä on Marc Levyn kirja Sept jours pour une éternité jonka kuoni ainakin vaikuttaa mielenkiintoiselta olen sitä aloitellutkin. Olen lukenut yhden hänen kirjansa suomeksi ja tykkäsin, jonka takia ostin tämän ranskaksi. Voin pistää sen sulle postiin (yritin päästä siitä eroon jo kirpparilla) jos haluat. Laita mulle sähköpostia ja voidaan sopia lähetyksestä!

Ilmi kirjoitti...

Moi! Toivottavasti sulla on mennyt Suomen loma mukavasti. :)
Mun blogista löytyy sulle tunnustus! Käyppä katsomassa http://matkantekijatar.blogspot.com/ . :)