tiistai 23. elokuuta 2011

Kiireinen viikko

Viime viikko kului aivan hujauksessa, kun rakas entinen kämppiksemme tuli meille vierailulle. Tätä olikin odotettu kauan ja oli ihana huomata kuinka puolitoista vuotta sen jälkeen kun asuimme yhdessä, kaikki tuntui olevan kuin ennen, vaikkakin me kaikki aivan eri elämäntilanteessa nyt kuin viimeksi.

Mitä viikkoon sitten kuului...Ohjelmaa verotti vähän se, että olin töissä joka päivä, mutta mahtuuhan sitä iltapäivään ja yöhön vielä monta muuta tuntia.

- Käytiin ravintolassa lämpimässä illassa istumassa terassilla:


- Käytiin lasillisella tutun viinibaarissa:


- Hulluttelemassa tyttöjen kanssa, kun minä pääsin töistä:


- Käytiin tapaamassa ystävääni iltapäivällä eräässä pubissa:

 ...joka ei ihan mennyt niin kuin suunniteltiin, eli teen merkeissä, vaan kaverini tarjoili meille myös jotain muuta väkevämpää.

 Päivän asu miespuolisen kaverin näkökulmasta...

Lopulta todettiin yhdestä suusta, että meidän kämppä on kuin pommin jäljiltä, joka siis on ihan niin kuin mikään ei olisi muuttunut. Viikkoon liittyi tietty paljon naurua, hauskanpitoa ja seikkailua ja mahdollisimman paljon yhdessäoloa niin, että yksi missasi junansa ja toinen heräsi aivan liian myöhään töihin. Kun kaverimme lähti, olin niin väsynyt, että nukuin iltapäivään asti. Tämä tarkoittanee, että vierailu oli oikein onnistunut...

Ei kommentteja: