maanantai 8. elokuuta 2011

Valmista tuli

Sainhan sitten lopulta sen gradutyönkin valmiiksi. Viimeinen viikko meni kyllä aikamoisessa humussa ja pitkälti kahvin ja redbullin voimalla. Mitä oli pakko jättää viime tipalle...Työn ja kirjoittelun ohella ehdin jostain kumman syystä tavata vielä kavereitakin ja kaksi viimeistä yötä meni ihan muutaman tunnin yöunilla, kun vielä viimeisenä iltana lähdin töiden jälkeen yhdelle drinkille tapaamaan kavereita, jotka tosin he olivat jo saaneet kirjallisen työn valmiiksi.

 Palautusta vailla valmis.

 Viime hetkillä tuli juostuakin ympäri kaupunkia, sillä tulihan sitä kaikessa kiireessä unohdettua, että melkein koko kaupunki on kiinni heinä-elokuussa...Sen jälkeen oli kiva hengähtää ja istahtaa äidiltä tulleen ihanan paketin ääreen herkkuja mussuttamaan.

 Sisältä paljastui myös jotain muuta erittäin odotettua... 


Aaaah uusi helmirannekoru! Tämä onkin pysynyt ranteessa siitä hetkestä lähtien kun sen siihen laitoin paketista kaivettuani. On aivan ihana ei muuta voi sanoa! Lisää näitä helmikoruja voi käydä tsekkaamassa Cherryn blogista ja sivuilta. Itse olen erittäin tyytyväinen ja onnellinen ja valtavat kiitoksethan tästä lähtee tietysti ihanalle tekijälle!

6 kommenttia:

Matkantekijätär kirjoitti...

Oi onnea gradun valmistumisesta! :) Tosi hieno saavutus! Ja aivan ihana tuo sun rannekoru!. :)

Sini kirjoitti...

Onnea gradun valmistumisesta! :) Aivan ihana paketti, koruineen ja karkkeineen. Onneksi kohta paasee Suomeen lomalle!

Cherry kirjoitti...

ISOT onnittelut gradun valmistumisesta! Se on sellainen juttu, jota en usko osaavani itse tehdä.. onneksi ei ole tarvinutkaan ;) Että nostan kyllä hattua, vau!!

Ja olet niin ihana, kun aina vilautat täällä ostoksiasi ;) Kiitos!! Sulle on ihana tehdä koruja <3

Terkkuja ja haleja täältä Balilta, vielä onneksi loma alkupuolella :)

Ella B kirjoitti...

Matkantekijätär, kiitos! Ihana on rannekorukin olen pitänyt sitä ihan koko ajan ja onhan se mielestäni ihan juuri sellainen kun halusin. Vielä kivempi kun sillä on tunnearvoakin eikä mikä tahansa kaupan hely.

Sini, kaikki suomalainen on kyllä aina yhtä riemuitsevaa. Vielä mahtavin ylläri oli kun sieltä paljastui Doris-keksejä joita olin yrittänyt jo lentokentältä etsiä ja paasaannut pettyneenä puhelimeen kuinka niitä ei löytynytkään.

Cherry, kiitos kovasti ihanasta kommentista! Täällä tuo gradu on kyllä pakko saada aikaiseksi tietyssä ajassa, että onneksi sain puristettua. Ja aivan mahtavaa lomaa, kyllä suu loksahti auki, kun luin minne sitten lähditte, uskon että paljon valittamista ei ole :).

Monica Cica kirjoitti...

Moikka!

Ihana blogi!! Asuin itse juuri 2 vuotta Ranskassa, joten nyt täältä Suomesta käsin on ihana lukea myös muiden seikkailuista siellä päin! Olet koulussa siellä, vaihdossa vai ihan vakituisesti tutkintoa suorittamassa?

Monica
www.monicacica.blogspot.com

Ella B kirjoitti...

Monica, kiva kun eksyit tänne blogiini! Olen koulussa tutkintoa suorittamassa, jonka viimeinen etappi on syyskuussa, sen jälkeen olenkin valmistunut ja sitten töiden hakuun.