maanantai 8. elokuuta 2011

Synttärikuu

Tässä kuussa on paitsi omani myös parin muun tärkeän ihmisen synttärit. Juhlakausi lähti käyntiin viikko sitten täällä vierailulla olleen kaverimme pienimuotoisista kakkupirskeistä. Sää oli siinä vaiheessa muuttunut joten kuten suotuisaksi joten päätettiin mennä leikkaamaan kakkua joen rannalle. Sen jälkeen onkin taas sataa ropisut moneen otteeseen niin, että yhtenä päivänä talsin töihin oikein Marimekon kumppareissa.

 
Paikkana toimi kaupungin kauniisti valaistujen rakennusten edusta, jossa olikin porukkaa liikenteessä oikein kohtalaisesti.

  
Illan teema oli viini ja juusto-ilta, ja olihan niitäkin menussa. Jotkut olivat käsittäneet teeman vähän toisin ja naposteltiin myös suola-sokeripopcornia ja suolapähkinöitä ja pelattiin korttia.

 
Sitten oli vuorossa synttärikakun korkkaus ja kynttiläpuhallus.

 Siinä olikin tekemistä, sillä tuuli oli aika voimakas ja kynttilä meinasi sammua yhtä mittaa. Sitä sitten yritettiin suojella kakun kannella, niin että...

 
...Sankari ehtisi puhaltaa ennen tuulta.

 Ilta oli erittäin hauska tyttöjen ilta, jossa otettiin hulluja kuvia ja kokeiltiin myös nurkista löytyneitä sydänlaseja: Voit la vie en rose- näe maailma vaaleanpunaisten lasien takaa...

 
Yksi vieraileva tähti blogissa ja lainattu mekko.
Oma mekkonikin pääsi jonkin sortin päivän asu kuvaan. Olen tuon löytänyt viime kesänä Lindexin alennuksesta ja on aivan ihana mekko. Vitsailtiin, että sopii oikein hyvin yhteen punaisten sydänlasien kanssa.

Nyt pitääkin kiiruhtaa taas seuraavaan paikkaan, vaikka gradu tuli valmiiksi, ei vapaa-aika todellakaan ole ollut mitään kotona rentoilua. Miten ihmeessä saan kalenterini niin täyteen kaiken maailman hommaa?

3 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Onnea synttärisankareille, ja erityisonnittelut gradun valmistumisesta!! :))) Well done!
*taputapu*

Maija kirjoitti...

Popcornia viini- ja juustoillassa. Ihana! :)

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, kiitos kiitos, olen kyllä tyytyväinen että tietokoneen naputtelu on takana ja nyt voi juhlia rauhassa!

Maija, toi vähän vaihtelua...hihi.