sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Eka adventti

Olen koko päivän hengaillut kotona ja siinä ohella lueskellut blogeja. Tajusin juuri sillä lailla, että tänään on ensimmäinen adventti ja lähtölaskenta jouluun on siis virallisesti avattu! En ole varmaan ikinä ollut näin ulalla joulunodotuksesta, koska minusta tuntuu oikeasti vielä ihan syksyltä enkä meinaa tajuta että pian ollaan oikeasti joulukuussa. En ole vielä edes perinteistä joulun suklaakalenteria ostanut...

Muiden blogijuttujen innoittamana minäkin sitten kaivoin esille (viimevuotiset) kynttilät ja laitoin palamaan keittiöön samalla kun hommailin suklaakakkua. Neljä valkoista kynttilää on muuten viimevuotiset adventtikynttilät, jotka sytyttelin perinteitä noudattaen yhden jokaisena adventtina, mutta tänä vuonna unohduksen takia pistin nyt sitten kaikki palamaan yhtä aikaa.

Uskalsin lopulta koettaa avata jouluradio.fi-sivua ja niinhän sekin on jo toiminnassa. Tulipa samalla kuunneltua ensimmäiset joululaulutkin. Olisin kyllä voinut odottaa, sillä tuli niin kauhea koti-ikävä, että rupesin melkein itkemään. Onneksi joulun lentoliput perhettä tapaamaan on varattu ja aika varmaan lentää ihan samalla lailla, kunnes lähtöpäivä koettaa ihan piakkoin...

2 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Ihanaa, että pääset taas jouluksi perhettä näkemään :) Teillä tuntuu olevan niin läheiset ja lämpimät välit :) Mä taidan olla ensimmäistä kertaa tänä jouluna töissä, siis ihan oikeesti koko joulun yövuoroissa eli se aika varmaan humpsahtaa aika nopeesti. Mut sit ollaankin jo lähellä muuttoo, jota ei jaksais oottaa yhtään!

En kyllä itekään tajua, että ollaan jo joulukuussa lähestulkoon! Ihanaa toisaalta kun ei oo ollut lunta, kun kohta se kumminkin tulee metreittäin :)

Ella B kirjoitti...

Cherry, niin on ihanaa! :) Ja onhan mulla Suomenmaatakin välillä ikävä, onneksi esim. sun blogista voi käydä katsomassa hienoja maisemakuvia.

Aika on tosiaan mennyt niin äkkiä, mutta odottelen innolla että jo jouluna olisi lunta se on vaan niin taianomaista.