torstai 3. marraskuuta 2011

Nytkö jo

Mistä tietää, että syksy on ihan oikeasti ja varmasti koittanut?

On täälläkin päin maailmaa pitänyt kaivaa esiin oikein villasukat! Aurinko saattaa vielä paistaa ja eilenkin olin vaan hameella ilman sukkahousuja, mutta nyt näyttäisi pahasti siltä, että kaikki kesähepeneet saa järjestää kiltisti kaapin perälle.

Viime aikoina on ollut jos jonkinlaista kiirettä, olin siellä Berliinin matkalla tosin, kuten hyvin arvasitte, ja sieltä saapui kotiin yksi väsymyksestä puolikuollut Ella Bella. Hauskaahan totta kai oli ja pian meinaan laittaa kuviakin oikein tänne blogiin, mutta välillä pitää olla töissäkin. Tämän ohella täällä ei ole pahemmin tapahtunut mitään erikoista mitä nyt yksityiselämässä muutaia käänteitä, jotka eivät aina ole olleet niin ilahduttavia. Tällä hetkellä suunnittelen lentolippujen varaamista jouluksi ja Suomeen paluuta jouluksi! Sain juuri töistä lomapäivät varmistettua, nyt niitä lentolippuja ostelemaan! 

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Voi kun taallakin pain maailmaa saisi laittaa villasukat jalkaan! Mutta ei, lahella 30 astetta vielakin mennaan vaikka vaihtui jo marraskuun puolelle. Olisi myoskin todella ihanaa paasta Suomeen jouluksi, mutta ei Kiinanmaalla ole silloin edes lomaa. Onneksi joulu on tana vuonna viikonloppuna.

Ella B kirjoitti...

Hei Sara, no olen itsekin vihdoin viimein alkanut tottua ja tyytyä siihen että nyt olis niin kun kylmä. EIkä sille voi mitään että edes kaikkia kesävaatteita ei ehtinyt käyttää, ainakaan niin paljon kuin olisi tehnyt mieli...Voin kuvitella harmisi kun et pääse Suomeen jouluksi, onneksi itse onnistuin saada lomaa sitä varten!