lauantai 26. marraskuuta 2011

Pannarit

Apua, tällä viikolla on ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja aika on ihan kiitänyt. Vapaapäiväni meni siihen kun eräs ystäväni tuli Pariisista vierailulle eikä siinä työn ohella pahemmin ehtinyt sitten muuta tehdäkään kuin nukkua! Kuviakaan ei ole muistanut tai ehtinyt ottaa. Tehtiin kuitenkin kämppisten kanssa pannareita viime viikonloppuna josta kuvatkin siis on. Tässä hieman lopputulosta:Minä paistelemassa lättyjä pannulla. Syötiin niitä sitten persikka- ja kastanjahillon kanssa.

 Ohjeen mukaisesta kasasta olisi pitänyt tulla tämännäköinen, mutta oli nuo meidänkin omat ihan herkullisia! Ainakin katosi aika nopsaan parempiin suihin...

Kävin myös yksi ilta treffaamassa erästä kaveria kaupungilla tällaisessa asussa. Jalassa oli uudet nilkkurit ja hyvin niillä pääsi kävelemään. 

Kaulaliina oli tietty vielä matkassa mukana, vaikka täällä on ollut aivan mahtavan lämmin ja aurinkoinen sää aina viime keskiviikkoon asti jolloin kylmä ja kostea sumu laskeutui kaupungin ylle. Olin juuri sinä iltana lähtenyt töihin tuollaisessa pelkässä villatakissa ja piti pyytää kaverilta kunnon takkia lainaan! Siitä puheenollen kämppikseni kävi minulle hakemassa Espanjan puolelta Zarasta uuden talvitakin, joka on hieman mielipiteitä jakava, joskin omasta mielestäni mielettömän makea. Yritän saada siitä kuvia huomenna.


Ei kommentteja: