torstai 10. marraskuuta 2011

Ooooops

Eilen minun piti ainoastaan lähteä kiertämään kiireesti kauppoja kämppiksen kanssa ja etsimään hänelle laukkua, mutta mitenkäs siinä kävikään...

 Näin tällaiset ihanat korkkarit erään kaupan ikkunassa, josta olin ne jo itseasiassa bongannut vähän aikaa sitten. Vielä kun vieressä komeili alennuksesta kielivä kyltti, se oli menoa.


 Perustelin näiden ostoa sillä, että näitä voi käyttää myös työkenkinä, ovat erittäin mukavat eikä korkoa ole aivan hirveästi. Erityisesti voin laittaa ne töihin, siis eihän niitä silloin voi jättää kauppaan.

 Ne talvisaapikkaat. Minulla on ennestään ainoastaan yhdet nilkkurit, joissa on vähän liian kapoinen korko, joten nämä tuntuivat oikein täydellisiltä yksilöiltä.

 
Sain kyllä perustella aika kauan, että miksi minun pitäisi saada juuri nämä kengät. Mutta kun nuo ihmehapsutkin on niin söpöt ja musta väri tietty sopii kaiken kanssa ja ne voi vielä palauttaa ja korko on paksu ja mukava...


...ja kiinnitysmekanismi muistuttaa luistimien nauhoja. Se oli siinä. Harrastin nuorempana luistelua.
Täydellinen tekosyy.

4 kommenttia:

Mikri kirjoitti...

...ja naisellahan ei ole koskaan liian monia kenkiä! :)

Et uskokaan miten ikävöin taas sikäläisiä kenkäkauppoja.

Essie kirjoitti...

Noi nilkkurit on ihanat! Mäki haluisin tommoset hieman inkkarihenkiset arkikorkkarit. Onko kenties Minellistä?

Stello kirjoitti...

Mulla oli aikoinaan Galwayssa ihanat nilkkurit (tosin hiukan pidemmilla varsilla ja matalammilla ja paksummilla koroilla, jotka muistuttivat myos hiukan luistimien korkoja), missa oli just luistimien kaltainen nauhakiinnitys, ja kaipaan niita edelleen.. Menivat siis ajan mittaan rikki ja piti heittaa pois =(

Toivon yha joskus loytavani samanlaiset..

Ella B kirjoitti...

Mikri, olen ihan samaa mieltä! SUn täytyy tulla uudestaan jouluvisiitille... :)

Essi, just niin kuin arvasit. Oli vaan pakko saada vaikka B yritti näytellä kaikkea muuta halvempaa vaihtoehtoa. Tiedät kuinka tykkään kaikista hapsuvirityksistä.

Stello, noistakin näyttää jo tulleen aikalailla lempparikengät, toivottavasti kestävät! Vaikka korko näyttää (ja on) aika korkea, niillä on silti jostain syystä tosi mukava kävellä. Samoin noilla toisilla, nimimerkki testailtu on.