tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ansoitettu

Viime viikolla sain juuri töiden päätyttyä puhelun eräältä kaveriltani: "Me oltais tässä viereisessä baarissa, tuu moikkaamaan." Hieman kummastellen hipsin heitä tapaamaan ihmetellen samalla miten baari on auki jo klo 15 iltapäivällä. Kyseessä oli Bordeaux'n tunnetuin latinobaari Calle Ocho, joka kuulemma on koko Euroopan suurin yksittäinen rommin ostaja. Sen voisi helposti ihan uskoakin sillä Calle Ocho on auki joka päivä paitsi sunnuntaisin ja aina aivan tupaten täynnä väkeä.

Eräs kavereistani on siellä töissä ja niin minutkin jekutettiin ansaan ja poseeraamaan Callen promootiokuviin. Siinä kului lopulta ihan mukavasti pari tuntia iltapäivästäni, kuvattiin hieman sisällä ja paljon ulkona. En ollut yhtään valmistautunut tähän, paikalle saapuessa minut vaan ohjattiin vaaterekin luo: "Pistä tuosta jotain päälle."

Onneksi suurin osa porukasta oli meidän kaveriporukkaa, joten aika kului jutellessa ja hauskutellessa.


Iltapäivällä mojitojen juominenkin kävi melkein työstä.

 
Sitten päätettiin yrittää pyramidin tekemistä, kun kerran kaikilla oli päällä tuollaiset jenkkityyliset takit.

  
Ekaksi kaksi kerrosta...

 
...ja lopulta saatiin se kolmaskin hoippumaan tuonne yläilmoihin.

 " Ota meistä kaverikuva." Sisällä lämpimässä oli helpompi poseerata.

 Ja sitten koko porukka yhdessä.

 
- "Voitais yrittää tällastä romanttista prinssi ja prinsessa-kuvaa..."
- "Mutta kuitenkin sillai että tää logokin näkyy..."

Kaikki kuvat tästä promootiosessiosta löytyy Calle Ochon viralliselta fanisivulta Facebookista, josta siis nämäkin kuvat ovat peräisin. Oli lopulta tosi hauskaa ja vielä kaiken lisäksi saimme pitää päällä olevat vaatteet, joten nyt vaatekaappiani koristaa tuollainen kivan värikäs jenkkitakki. Onneksi mulla on kivoja kavereita.

7 kommenttia:

Essie kirjoitti...

Aivan mielettömän söpöjä kuvia! Siskoseni sustahan tulis vaikka malli ;)

Catherina kirjoitti...

Oi kuin hauskoja kuvia! Sustahan tulis niin malli! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi sopisit just ton tyylisiin rentoihin mainoskuviin niin hyvin!
Ja rommibaari kuulostaa todella herkkuliselta :D Pitääpäs käydä katsastamassa seuraavan kerran kun noilla suunnilla liikun

Anonyymi kirjoitti...

Voi tosi tooosi kivoja kuvia ja teillä varmaan oli mielettömän kivaa. Oon itekkin muutama vuosi sitten ollut kavereiden kanssa yhdissä mainoskuvissa ja se oli niin rentoa. Hauskaa vaikka en valokuvissa olemista rakastakkaan. :D
Pakko käydä kurkkaamassa baarin facebook-sivut ja jos noille huudeille eksyn niin rommibaari kuulostaa niin hyvältä, että pakko käydä tsekkaamassa paikka! :)
/Laura

Ella B kirjoitti...

Essie, onneksi valitsin kivoimmat kuvat sillä osan olisi kyllä voinut ihan sensuroidakin...

Catherina, voit arvata että itse en oo oikein samaa mieltä ;)

Anonyymi, joo noissa kuvauksissa oli kivaa kun ei tarvinnut poseerata vaan me vaan jutskattiin ja samaan aikaan kamera kävi jossain siellä taustalla. Omasta mielestäni oon tosi surkea kuvissa ja vielä jos pitää poseerata.

Laura, just samanlainen tunnelma oli meilläkin. Ja kannattaa tosin pistäytyä jos sulla vaan on mahdollisuus.

MaaMaa kirjoitti...

Mua ei kukaan jaksaisi pitää tollain kivasti sylissä :D :D Tai ainakin kannattajan naamasta näkis, että on raskas lasti ! :D
Kivoja kuvia ja hauskaa näyttää olleen!

Riina kirjoitti...

Voihan nostalgia, mä olen käynyt Calle Ochossa tanssahtelemassa joskus vuosikymmen sitten! :) Muita suosikkeja oli silloin La Lune, Chez Auguste (koska komeimmat baarimikot..;)) ja pari muutakin, joiden nimiä en saa kerta kaikkiaan enää mieleen.

Kivoja kuvia ja hauskaa näytti olleen! :)