lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tylsää

Täällä on nyt tullut vettä taivaan täydeltä niin kauan kun jaksan muistaa eikä loppua näy. Tuntuu, että kaikki odottaa kevättä, mutta mitään ei tapahdu. Just nyt en enää millään jaksaisi raahautua töihin joka päivä taistellen vaatekerrosten ja sateenvarjon kanssa, olisi vaan niiiin paljon kivempaa kaivautua peiton alle ja syödä koko päivä suklaata.

 Onneksi sentään ensi viikolla on tiedossa pari lomapäivää! Viime sunnuntaina oli pientä taukoa sateesta ja lähdettiin vakkaripubiin juhlimaan yhden kaverin synttäreitä. Haikeudella muisteltiin kuinka viime vuonna tähän aikaan juhlistettiin merkkipäivää piknikillä ja meillä tytöillä oli vaan minihameet ja t-paidat päällä.

 
Synttärisankarin tyttöystävä toi myös pikkuruisen kakun, että päästiin kunnolla tunnelmaan.

Me tarjottiin vaan itsemme lahjaruusukkeeseen käärittynä :).

 
Joka päätyi lopulta sankarin lasin koristajaksi, kun sillä oli ensin tarpeeksi leikitty.

Loppuilta sujui leppoisasti jutellessa ja pelatessa, ja vaaleista keskustellessa. Viime sunnuntai oli ranskalaisten äänestyspäivä, joten he jotka olivat hoitaneet kansallisvelvollisuutensa saapuivat paikalle hieman myöhemmin. Itse en ole hirveän tarkasti tätä vaalikeskustelua seurannut, mutta lähdin kuitenkin loppuillasta vaalin valvojaisiin erään toisen kaverin luo. Täytyy kyllä tunnustaa että siellä minulle tärkeämpää oli ruoka, josta kuvia tulossa pian...

Ei kommentteja: