torstai 5. huhtikuuta 2012

Haloo kuuluuko

Olen aina ollut vannoutunut Nokia-fani ja näin ulkomailla sitä jaksaa aina myös toitottaa kuinka se on suomalainen vielä kaiken lisäksi. No, nyt siihen tuli vaihtelua! Melkein kaikilla kavereillani on viimeistä huutoa olevat iphonet tai blackberryt ja olen jo aika pitkään katsellut kateellisena kun he näpyttelevät menemään facebookissa tai selavaat uutisia ja sähköpostejaan ihan noin vain, kun minun pitää ensiksi raahautua kotiin ja avata tietokone. Vanha perusNokia on kyllä palvellut minua kaikin tavoin hyvin, vielä kun se on joutunut häviön teillekin pariin kertaan niin ei ole ollut kallista ostaa uutta tilalle.

 
Mutta tänään kotiin saapui postissa jotain, jonka ostin ebaystä vähän aikaa sitten...

...nimittäin vaaleanpunainen Blackberry! Tämä mallihan on nyt auttamattomasti jo tosi vanhentunut, mutta itselle tuo väri oli tärkein. Näitä värikkäitä puhelimia on ilmeisesti kaupoilla vaan Englannista, joten sieltä tämäkin tuli hankittua. Yksi kaveri naureskeli jo, että nyt minäkin vastaan viesteihin vähän nopeampaa kun ei tarvi eritellen näpytellä jokaista kirjainta...

Lähden nyt opettelemaan miten tuo toimii. Tunnen itseni niiiiin vanhaksi ja teknologiasta jäljessä olevaksi haha.

4 kommenttia:

Antonia kirjoitti...

Mulla on samanlainen Bb, tylsästi mustana tosin. :) Hyvin on toiminut vaikkei olekaan hifein älypuhelin! :D

Ella B kirjoitti...

Antonia, mulla oli vähän niin kun toi väri se pääsyy ostoon :). Yhdessä välissä meinasi olla mahdollisuus ostaa tavallinen musta, mutta kun se ei lopulta käynytkään päinsä, ajattelin että niin harvoin ostan uutta puhelinta että voin samantien sijoittaa parikymppiä lisää ja ostaa kivemman värisenä.

//aNNiKa kirjoitti...

Wau, en tiennytkään että on olemassa vaaleanpunaisia blackberryjä! :)

Ella B kirjoitti...

Annika, onneksi bongasin jostain, muuten en olisi mäkään tiennyt :)